Tuincentrum Tuindorado

Welkom bij Tuindorado. Het meest complete woon- en tuincentrum van Friesland met een zeer uitgebreid assortiment verse kamerplanten, tuinplanten en snijbloemen. Doordat wij dagelijks inkopen op de grootste bloemenveiling ter wereld en regelmatig contact hebben met vele kwekers, kunnen wij jou een het breedste en scherp geprijsde assortiment in de regio aanbieden. 

De basis van Tuindorado is ontstaan in 1925 als "Kweekerij Kussendrager". Inmiddels is Tuindorado is bijna 100 jaar een familiebedrijf waar inmiddels de 4e generatie Kussendrager's aan het roer staat. Verdeeld over 3 tuincentra in Drachten, Gorredijk en Wolvega en onze Tuindorado bloemenshop in Oosterwolde werken we met ruim 80 medewerkers. We zijn van oorsprong kwekers, het groen zit dan ook in ons DNA. 

Wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht en uitstekende service. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde klant. Wij willen dat je bij ons een fijne ervaring hebt en zullen er alles aan doen om je te helpen en te inspireren.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij een van onze vestigingen!

Klik hieronder op de regio waar je woont en lees verder:

Ook vind je bij ons de mooiste tuinmeubelen, klik hieronder op de regio waar je woont en lees verder:

Ook voor de beste BBQ´s kom je naar Tuindorado, klik hieronder op de regio waar je woont en lees verder:

Bloemen zijn iets heel speciaal. Er zijn veel situaties waarin bloemen als ideale verassing of ondersteuning kunnen dienen. Voor de mooiste bloemen en boeketten kun je terecht bij Tuindorado!

Op zoek naar de beste producten voor jouw huisdier? Kom gezellig langs op de Tuindorado dierenafdeling: De Favoriete dierenwinkel van elk dier!

Onze vestigingen

Drachten Drachten Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:000512-525121Routeplanner
Gorredijk Gorredijk Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:000513-466200Routeplanner
Wolvega Wolvega Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:000561-745000Routeplanner