Tuincentrum Tolbert

Ben jij op zoek naar een tuincentrum in Tolbert en omgeving waar je alles kunt vinden voor jouw tuin? Zoek niet verder, want Tuindorado staat voor je klaar! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan prachtige planten en bloemen die jouw tuin, balkon of dakterras transformeren tot een groen paradijs. Of je nu inspiratie zoekt voor jouw tuininrichting of deskundig advies nodig hebt over tuinonderhoud, onze toegewijde medewerkers helpen je graag verder!

Onze missie is om jou te voorzien van alles wat je nodig hebt om van jouw tuin in Tolbert een prachtige leefomgeving te maken. Bij Tuindorado vind je een breed scala aan hoogwaardige tuinartikelen en bieden wij een uitgebreide service om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Ontdek ons assortiment

In ons tuincentrum in Tolbert tref je een ruim assortiment aan tuinproducten. Of je nu op zoek bent naar planten, bomen, bloemen, tuingereedschap, grond, meststoffen of tuinmeubelen, bij Tuindorado hebben we alles wat je nodig hebt. Wij bieden producten van de hoogste kwaliteit en garanderen altijd de beste prijs. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten voor jouw tuin in Tolbert.

Onze service

Bij Tuindorado hechten we veel waarde aan onze klanten en bieden we een uitgebreide service om je te assisteren bij het maken van de juiste keuzes. Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis en staan altijd klaar om je te adviseren. Of je nu vragen hebt over de verzorging van jouw planten of advies wilt over welke planten het beste passen in jouw tuin in Tolbert, onze professionals zijn er om jou te helpen.

Onze locatie in regio Tolbert en openingstijden

Tuindorado heeft drie vestigingen gelegen in Gorredijk, Wolvega en Drachten. Onze vestiging in Drachten is slechts 20 minuten rijden vanaf het centrum van Tolbert en we heten je hier van harte welkom! Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en biedt voldoende parkeergelegenheid. Helaas zijn we op zondag gesloten, maar op alle andere dagen van de week staan onze deuren wijd open. Voor de exacte openingstijden kun je terecht op onze website.

Bezoek ons tuincentrum

Ben je op zoek naar een tuinexpert in Tolbert en omgeving waar je alles kunt vinden voor jouw tuin? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Onze vestiging in Drachten is slechts een autoritje van 20 minuten verwijderd van het centrum van Tolbert. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten voor jouw tuin in Tolbert. Wij bieden een uitgebreide service en een breed assortiment aan tuinartikelen

Drachten Drachten Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000512-525121Routeplanner
Gorredijk Gorredijk Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000513-466200Routeplanner
Wolvega Wolvega Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:000561-745000Routeplanner