Tuincentrum Oldemarkt

Ben je op zoek naar een fantastisch tuincentrum in de regio Oldemarkt en omgeving? Zoek dan niet verder! Breng een bezoek aan Tuindorado, de ultieme bestemming waar je groene dromen werkelijkheid worden! Met locaties in Drachten, Gorredijk, Wolvega en een schitterende bloemenzaak in Oosterwolde, staan wij klaar om jou te helpen met al je behoeften op het gebied van tuinieren en bloemen. Slechts 15 minuten rijden vanaf Oldemarkt.

Uitgebreid assortiment

Bij Tuindorado Wolvega ontdek je een uitgebreide collectie van bloemen, planten, tuinartikelen en nog veel meer. Onze uitgestrekte kassen bieden een rijkdom aan levendige bloemen, unieke planten en diverse tuinproducten. Of je nu een ervaren tuinliefhebber bent of simpelweg op zoek bent naar een prachtig boeket voor een bijzondere gelegenheid, je vindt bij ons precies wat je nodig hebt. Onze deskundigen helpen je graag bij het kiezen van de ideale planten voor jouw tuin en voorzien je van professioneel advies over de verzorging en het onderhoud ervan.

Vriendelijk personeel

Bij Tuindorado zetten we in op persoonlijke aandacht. Ons behulpzame en deskundige team is er altijd om jouw vragen te beantwoorden, professioneel advies te geven en je te inspireren met creatieve ideeën voor je tuin of interieur. Of je nu advies zoekt voor het onderhouden van een prachtige rozentuin of hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste kamerplant die past bij jouw stijl, ons team staat voor je klaar. Wij zien tuinieren als een ware passie, en die passie delen we graag met jou.

Kom langs vanaf Oldemarkt

Voor bewoners van Oldemarkt is Tuindorado in Wolvega verrassend dichtbij. Vanuit het centrum van Oldemarkt is onze vestiging in Wolvega in slechts een kwartier te bereiken. Deze korte rit voert je door het betoverende Friese landschap en brengt je in een oogwenk naar ons tuincentrum. Eenmaal aangekomen kun je ons uitgebreide aanbod verkennen en de vertrouwde gezellige sfeer van Tuindorado ervaren. Of je nu bloemen zoekt om je huis mee op te vrolijken, planten om je tuin te verrijken, of gewoon wilt snuffelen in ons inspiratievolle tuincentrum, we verwelkomen je graag.

 

Stel je bezoek niet uit en kom langs bij Tuindorado Wolvega. Ervaar de betovering van groen en bloemen, laat je inspireren door onze deskundige medewerkers, en geniet van de korte reis vanuit Noordwolde naar ons tuincentrum. We verheugen ons erop je te verwelkomen en je te ondersteunen in het realiseren van jouw tuindromen. Of je nu een bloeiende bloemen tuin wilt aanleggen, je eigen groenten wilt kweken of je huis wilt opfleuren met groene planten, bij Tuindorado vind je wat je zoekt. Samen transformeren we jouw tuin en huis tot een groen paradijs. We zien je graag binnenkort!

Drachten Drachten Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:000512-525121Routeplanner
Gorredijk Gorredijk Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:000513-466200Routeplanner
Wolvega Wolvega Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:000561-745000Routeplanner