Tuincentrum nabij Burgum

Ben je op zoek naar een tuincentrum in Lippenhuizen en omgeving waar je een uitgebreid assortiment vindt voor al je tuin- en bloembehoeften? Dan ben je bij Tuindorado aan het juiste adres! Met drie prachtige vestigingen in Drachten, Gorredijk en Wolvega, en een gezellige bloemenwinkel in Oosterwolde, staan wij altijd voor je klaar met een uitgebreid aanbod aan bloemen, planten, tuinmeubelen, accessoires en meer.

Een Uniek Assortiment voor iedere Tuinliefhebber

Bij Tuindorado begrijpen we jouw passie voor tuinieren en het creëren van een sfeervolle buitenruimte. Ons assortiment is met zorg samengesteld om aan jouw behoeften als tuinliefhebber te voldoen. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke bloemen, gezonde kamerplanten, tuingereedschap of prachtige tuinmeubelen, bij ons vind je het allemaal. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuzes voor jouw specifieke wensen en behoeften.

De Deskundige Medewerkers van Tuindorado

Onze medewerkers zijn onze trots. Met hun expertise en jarenlange ervaring in de groene sector, kunnen ze jou voorzien van waardevol advies voor jouw tuinprojecten. Of je nu een beginnende tuinier bent of een doorgewinterde expert, onze vriendelijke medewerkers zijn altijd beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het maken van de juiste beslissingen. Bij Tuindorado vinden we het belangrijk dat je met een glimlach ons tuincentrum verlaat, geïnspireerd en tevreden met jouw aankopen.

Bezoek Ons Tuincentrum in Drachten, op slechts 13 minuten van Lippenhuizen

Wij begrijpen dat je tijd waardevol is, ons tuincentrum in Drachten ligt slechts op een korte afstand van 13 minuten van het centrum van Lippenhuizen. Dus waar je ook woont in de regio Lippenhuizen, ons tuincentrum is gemakkelijk te bereiken voor een ontspannen en inspirerend bezoek. Of je nu op zoek bent naar prachtige bloemen om jouw huis op te fleuren, tuinplanten voor een groenere omgeving, of een gezellige sfeer voor jouw buitenruimte, ons team staat klaar om je te verwelkomen met een glimlach en de beste producten.

Beleef Tuinplezier bij Tuindorado

Met onze vier vestigingen verspreid over de regio, biedt Tuindorado niet alleen een uitgebreid assortiment, maar ook een unieke ervaring voor tuinliefhebbers en bloemenfans. Breng een bezoek aan ons tuincentrum in Lippenhuizen en ontdek het verschil dat passie, deskundigheid en een uitgebreid assortiment kunnen maken voor jouw tuin- en bloembehoeften. We heten je van harte welkom bij Tuindorado!

Drachten Drachten Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000512-525121Routeplanner
Gorredijk Gorredijk Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000513-466200Routeplanner
Wolvega Wolvega Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:000561-745000Routeplanner