Bloemen Oldemarkt

Welkom bij Tuindorado, dé specialist in bloemen en planten voor elke gelegenheid. Zoek je naar schitterende bloemen in Oldemarkt? Dan ben je bij Tuindorado Wolvega aan het juiste adres, ongeacht de reden of het moment. Of het nu gaat om een geschenk voor een vriend, een speciale gebeurtenis in jouw leven of dat van een ander, of simpelweg om je huis en tuin op te vrolijken, bij Tuindorado Wolvega ontdek je een uitgebreide selectie bloemen vlakbij Oldemarkt. We nodigen je ook graag uit in onze andere filialen in Gorredijk en Drachten.

Bloemen Oldemarkt

Van snijbloem tot trouwboeket

In ons tuincentrum in Wolvega vind je een uitgebreide collectie bloemen in de buurt van Oldemarkt. Bij Tuindorado tref je ons verse en opvallende assortiment lavendel aan, die met hun geur elke ruimte of juist tuin verfrissen. Wellicht ben je op zoek naar de charmante lelies, die met hun elegante verschijning symbool staan voor een mooie lente, of de statige anjers, bekend om hun levendige kleuren en duurzaamheid die u terugziet in veel boeketten. Elke bloem wordt met uiterste zorg geselecteerd om je de beste kwaliteit te kunnen bieden.

Bij Tuindorado zijn we bovendien experts in het samenstellen van trouwboeketten en rouwboeketten. We begrijpen de emoties die bij deze momenten horen en de impact die bloemen kunnen hebben. We staan dan ook klaar om met jou het ideale bloemstuk te creëren, zodat alles naar wens verloopt.

Bloemboeket

Voor de klant ontworpen boeketten

Ons assortiment snijbloemen kunt u los aanschaffen of laten binden tot een prachtig boeket, wat je oneindige mogelijkheden biedt voor bloemen in Oldemarkt. Het 'Boeket Drachten' combineert de zachtheid van roze tinten met de puurheid van witte rozen, perfect voor een stijlvolle verrassing. 'Boeket Oosterwolde' spat van kleur en vrolijkheid, ideaal om blijdschap te delen. Met het 'Boeket Wolvega' haal je een romantische sfeer in huis dankzij de diepe roodtinten. En het 'Boeket Gorredijk' biedt een lieflijke uitstraling met zachte paarse en roze nuances. Elk van deze boeketten is samengesteld met de hand, klaar om te bestellen of te bekijken in ons tuincentrum.

afbeelding bloemboeket abeelding bloemboeket abeelding bloemboeket abeelding bloemboeket abeelding bloemboeket

Bezoek ons snel voor bloemen in Oldemarkt

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in een van onze gezellige en geurige tuincentra. Breng een bezoek aan Tuindorado Wolvega, gelegen op slechts 15 minuten rijden van Oldemarkt. Als je in de omgeving van Drachten bent, vergeet dan niet ons daar te bezoeken. Ook Tuindorado Gorredijk heet je van harte welkom. Waar je ook bent of wat je voorkeur ook is, in al onze tuincentra staat ons personeel klaar om je te helpen en adviseren. Voor bloemen nabij Oldemarkt, is Tuindorado jouw bestemming! Via de routeplanner hieronder kunt u direct uw route plannen of bekijken.

Drachten Drachten Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000512-525121Routeplanner
Gorredijk Gorredijk Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000513-466200Routeplanner
Wolvega Wolvega Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:000561-745000Routeplanner