Dierenwinkel Wolvega

Welkom bij Tuindorado, en wat leuk dat je ons hebt gevonden! Ben je op zoek naar een dierenwinkel in Wolvega? Dan hoef je niet ver te reizen, want bij Tuindorado Wolvega zit je helemaal goed. Ons tuincentrum biedt naast een rijke selectie aan bloemen en planten, ook een uitgebreide dierenafdeling aan. Dit is dé plek voor alles wat je nodig hebt voor je huisdieren. Bij Tuindorado combineren we onze liefde voor dieren en de natuur in alles wat we doen, wat je ziet terugkomen in onze service en het advies dat we onze klanten bieden. Tuindorado Wolvega is daarom de dierenwinkel voor elke dierenliefhebber en ieder baasje in Wolvega en omstreken.

Bij Tuindorado hebben we alleen het beste voor je huisdier

Bij Tuindorado streven we ernaar dat ieder product dat je bij ons koopt, in de smaak valt bij het huisdier. We vinden dat dieren de beste verzorging verdienen, want het zijn nou eenmaal onze beste vriendjes. Daarom werken we samen met bekende merken om jou de ideale producten voor je huisdier in Wolvega te bieden. Hieronder vind je een aantal van die bekende merken en waar zij erg goed in zijn.

  • Royal Canin: Royal Canin Biedt specifieke voeding voor honden en katten, afgestemd op hun unieke behoeften. 
  • Puik: Puik is een bekend Nederlands merk met voeding voor knaagdieren en vogels.
  • Eukanuba: Eukanuba levert premium voeding voor honden en katten, afgestemd op ras, leeftijd en levensstijl.
  • Fokker: Fokker produceert hoogwaardige voeding voor honden en katten.
  • Sanicat: Sanicat staat bekend om zijn assortiment aan kattenbakvulling voor optimale hygiëne en eenvoudig onderhoud.
  • Whiskas: Whiskas staat bekend om zijn brede assortiment aan kattenvoeding, van droogvoer tot natvoer en snacks.

Met deze informatie willen we je een indruk geven van de diverse producten die we aanbieden in de Tuindorado dierenwinkel in Wolvega. We hopen je snel te mogen verwelkomen bij Tuindorado Wolvega of een van onze andere locaties in Drachten en Gorredijk.

Een uitgebreid assortiment in onze dierenwinkel in Wolvega

Natuurlijk vind je bij Tuindorado een groot assortiment met de beste producten voor jouw hond en/of kat. Maar bij Tuindorado kijken we verder dan honden en katten; ons assortiment omvat ook benodigdheden voor knaagdieren, vogels, tuinvogels en je kunt zelfs bij ons terecht voor je aquariumbenodigdheden. Bij Tuindorado denken we aan alle huisdieren!

We hebben heerlijk kattenvoer dat je kat zal smaken, knusse vogelhuisjes die perfect zijn voor je tuinvogels, zachte hondenmanden waar je hond lekker in kan wegdromen, en leuke spulletjes voor je aquarium.

hond categorie kat categorie knaagdier categorie vogel categorie

De favoriete dierenwinkel van elk huisdier in Wolvega!

Jouw huisdieren weten zelf het beste wat ze nodig hebben en natuurlijk ook wat ze lekker vinden. Daarom nodigen we je graag uit om samen met je huisdier naar Tuindorado te komen voor een leuk uitje. Het maakt winkelen niet alleen gezelliger, maar zo vind je ook precies wat je huisdier nodig heeft. Maak van Tuindorado de favoriete winkel van je huisdier in Wolvega!

Bezoek ook onze webshop voor een voorproefje van ons assortiment aan dierenproducten. Heb je een voorkeur voor online shoppen? Geen probleem! Neem een kijkje in onze webshop, waar een deel van ons aanbod te vinden is (niet alles dus). Wij zorgen ervoor dat je bestelling met onze bezorgservice snel en veilig bij je thuis in Wolvega wordt geleverd!