Tuincentrum nabij Heerenveen

Op zoek naar een Tuincentrum in Heerenveen? Tuindorado biedt jou de mooiste planten en bloemen aan voor in jouw tuin, balkon of dakterras. Zoek je inspiratie voor je tuininrichting? Of heb je behoefte aan deskundig advies over tuinonderhoud? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tuindorado is een woon- en tuincentrum gevestigd in de omgeving van Heerenveen. Wij beschikken over het grootste assortiment aan tuinplanten, bomen, struiken, bloembollen en zaden, evenals tuingereedschap, tuinmeubilair, decoratie en dierenbenodigdheden in de regio. Hiervoor hebben wij 3 zeer overzichtelijke tuincentrum locaties ingericht. Zo staan onze hoogwaardige tuinartikelen in onze vestiging  in Drachten uitgestald op een oppervlakte van maar liefst + 10.000 m2. 

Assortiment

Bij Tuincentrum Tuindorado vind je een uitgebreid assortiment aan tuinplanten, bomen, struiken, zaden en bloembollen, evenals tuingereedschap, tuinmeubilair, decoratie en dierenbenodigdheden. De producten zijn van hoge kwaliteit en worden met zorg geselecteerd door ons deskundig team.

Evenementen

Bij ons tuincentrum nabij Heerenveen staat service en klanttevredenheid voorop. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent met al je aankopen en bieden daarom garantie op al onze producten. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen, zoals workshops en lezingen, om jou te inspireren en informeren over alles wat met tuinen te maken heeft.

Duurzaamheid

Bij Tuincentrum Tuindorado vinden wij het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen voor het milieu en wij streven daarom naar een zo duurzaam mogelijk bedrijfsvoering. Onze bloemisten hebben een speciale cursus gevolgd over duurzaamheid om jou alles te kunnen leren over verduurzaming in je tuin. Ontdek Het Groen Klimaatplein. Hier vind je bruikbare tips duurzame oplossingen en veel producten om je tuin te kunnen verduurzamen. 

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en heeft ruime openingstijden, zodat je op je gemak kunt rondkijken en winkelen. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto en er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Ben je op zoek naar de mooiste producten en de beste service voor jouw tuin? Kom dan snel langs bij Tuindorado gelegen in de buurt van Heerenveen! Het team staat voor je klaar en helpt je graag verder!

Verschillende vestigingen

Wij hebben meerdere vestigingen van ons prachtig Tuincentrum Tuindorado. Ben je op zoek naar een tuincentrum in Friesland? Dan is er altijd een vestiging in de buurt. Zo hebben wij een vestiging in Gorredijk, een vestiging in Wolvega en een vestiging in Drachten. De vestiging Gorredijk is slechts 15 min rijden vanuit Heerenveen. Daarnaast hebben wij ook nog een bloemenshop in Oosterwolde. 

Drachten Drachten Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000512-525121Routeplanner
Gorredijk Gorredijk Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000513-466200Routeplanner
Wolvega Wolvega Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:000561-745000Routeplanner