Tuincentrum nabij Steenwijk

Ben je op zoek naar een tuincentrum in de buurt van Steenwijk waar je alles kunt vinden voor jouw tuin, balkon of dakterras? Zoek dan niet verder en kom naar Tuindorado! Wij zijn er trots op om een uitgebreid assortiment aan mooie planten, bloemen en tuinartikelen aan te bieden om jouw buitenruimte om te toveren tot een prachtige omgeving. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor jouw tuininrichting of deskundig advies nodig hebt over tuinonderhoud, onze medewerkers staan altijd klaar om je te helpen!

Ons Assortiment

Bij ons tuincentrum in de buurt van Steenwijk vind je alles wat je nodig hebt voor jouw tuin. We hebben een ruim assortiment aan planten, bomen, bloemen, tuingereedschap, grond, meststoffen en tuinmeubelen van hoge kwaliteit tegen de beste prijs. Onze medewerkers zijn zeer deskundig en helpen je graag bij het vinden van de juiste producten voor jouw buitenruimte.

Onze Service

Bij Tuindorado vinden we het belangrijk om een uitgebreide service te bieden aan onze klanten. Onze medewerkers hebben veel kennis van zaken en zijn altijd bereid om je te adviseren over alles wat te maken heeft met jouw tuin. Of je nu vragen hebt over de verzorging van jouw planten of advies wilt over welke planten het beste in jouw tuin passen, wij staan altijd voor je klaar.

Onze Locatie & Openingstijden

Onze tuincentra zijn gelegen in het mooie Gorredijk, Wolvega en Drachten. De vestiging gelegen in Wolvega is slechts een 15 minuten autoritje van Steenwijk verwijderd. Onze tuincentra zijn allemaal goed bereikbaar met de auto en hebben meer dan genoeg parkeergelegenheden. Naast onze tuincentra hebben we ook nog een bloemenwinkel in Oosterwolde. Op zondag zijn wij helaas gesloten, maar op alle andere dagen van de week heten wij je van harte welkom. Voor de openingstijden van alle vestigingen kun je terecht op onze website.

Bezoek Ons Tuincentrum vanuit Steenwijk

Wil je jouw buitenruimte omtoveren tot een prachtige omgeving? Bezoek dan Tuindorado en ontdek ons ruime assortiment aan tuinartikelen en onze uitgebreide service. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten voor jouw tuin. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in een van onze vestigingen!

Drachten Drachten Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000512-525121Routeplanner
Gorredijk Gorredijk Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000513-466200Routeplanner
Wolvega Wolvega Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000561-745000Routeplanner