Tuincentrum Friesland

Op zoek naar een tuincentrum in Friesland? Dan ben je bij Tuindorado aan het juiste adres! Tuindorado is met onze drie vestiging inmiddels een begrip in Friesland. Bij Tuindorado kun je terecht voor  het grootste assortiment aan tuinproducten in de regio, waaronder tuinplanten, bomen, struiken, zaden, bloembollen, tuingereedschap, tuinmeubilair, decoratie en dierenbenodigdheden. Wij hebben drie locaties die allemaal zeer overzichtelijk zijn ingericht, zoals onze vestiging in Drachten met een oppervlakte van meer dan 10.000 m2.

Assortiment tuinartikelen in Friesland

Ons deskundige team selecteert zorgvuldig ons uitgebreide assortiment aan tuinproducten, waaronder tuinplanten, bomen, struiken, zaden, bloembollen, tuingereedschap, decoratie en dierenbenodigdheden. Ook de mooiste tuinmeubelen van Friesland vind je bij ons, ga snel naar onze pagina Tuinmeubelen Friesland en kom erachter! We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en bieden daarom garantie op al onze producten. Ook organiseren wij regelmatig evenementen in Friesland, zoals BBQ workshops en lezingen om jou te inspireren en informeren over tuinieren. 

Op zoek naar de beste BBQ's van Friesland? Bezoek onze pagina BBQ Friesland

Bloemenshop 

Naast onze 3 tuincentrum vestigingen beschikken wij tevens over een bloemenwinkel in Oosterwolde, evenals gelegen in Friesland. Hier kun je terecht voor de meest verse bloemen in de regio. Onze bloemenshop biedt een verscheidenheid aan boeketten en losse bloemen, die altijd worden aangepast aan de trends en seizoenen. Bovendien verkopen wij thematische bloemen, zoals boeketten voor speciale gelegenheden als Moederdag, Pasen of Kerst. Naast samengestelde boeketten kun je bij ons ook boeketten zelf samenstellen. Als je niet zeker weet welke bloemen goed bij elkaar passen, dan kan onze bloemist je helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Bij Tuindorado vinden we duurzaamheid belangrijk en streven we naar een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering. Onze bloemisten zijn speciaal opgeleid in duurzaamheid en kunnen jou alles leren over verduurzaming in je tuin. Meer weten over duurzaamheid? Bekijk dan Het Groen Klimaatplein voor bruikbare tips, duurzame oplossingen en producten om je tuin te verduurzamen.

Bezorging in Friesland

Toch liever je tuinartikelen online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan! Onze webshop biedt een uitgebreid assortiment aan tuinartikelen die je gemakkelijk vanuit huis kunt bestellen. We hebben een snelle verwerkings- en bezorgtijd en leveren door bijna heel Friesland. We leveren 

Onze vestigingen

Al onze tuincentrums in Friesland zijn geopend van maandag tot en met zaterdag met ruime openingstijden zodat je op je gemak kunt rondkijken en winkelen. Onderstaande vestigingen zijn verspreid door heel Friesland. Waar je ook woont in de provincie. Een Tuindorado vestiging is altijd in de buurt. 

Drachten Drachten Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000512-525121Routeplanner
Gorredijk Gorredijk Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000513-466200Routeplanner
Wolvega Wolvega Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000561-745000Routeplanner