Het Tuindorado Café is weer open!

Eindelijk mogen we jullie weer ontvangen in ons gezellige Tuindoradocafé. Vlak na de opening van het nieuwe café kregen we wereldwijd te maken met een pandemie, onverwachts moesten wij al snel onze deuren sluiten waardoor je misschien niet eens de kans hebt gekregen om ons café te bezoeken. Sinds 1 juli zijn wij weer geopend en ben je weer van harte welkom. 

Geen mondkapjes meer

Yes! Je leest het goed. Geen mondkapjes, geen reserveringen: gewoon optimaal genieten. Het enige wat wij van je vragen is 1,5m afstand te houden en om een korte gezondsheidschecklist in te vullen. Dat is alles. 

Zin in een lekkere lunch?

De kaart is fris, vernieuwend, verrassend en klassiek tegelijk: bij ons vind je onder andere lekkere broodjes met brie, een luxe tosti zalm-kaas of een vers stuk appeltaart voor bij de koffie. Dat wordt smullen!

Bekijk de menukaart

 

Lunchen bij Tuincafé Drachten

Het is weer tijd om te lunchen bij ons Tuincafé in Drachten. Klets bij met een vriend(in), rust even uit na een ronde door het tuincentrum, of geniet gewoon van een heerlijk kopje koffie. Wij serveren verse broodjes, (luxe) tosti's, gezonde salades, taart, snacks en meer. Of het nu is voor een uitgebreide lunch of voor slechts een snelle hap; je bent meer dan welkom. Wij bereiden onze producten vers, dat proef je direct! Heb je allergieën of (di)eetwensen? Geef het door aan onze medewerkers in het café, zij houden er rekening mee zodat jij zorgeloos geniet.

Openingstijden

Dag Café open van - tot Warme keuken open van - tot
     
Maandag 09:15 - 17:45 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:15 - 17:45 09:30 - 17:30
Woensdag 09:15 - 17:45 09:30 - 17:30
Donderdag 09:15 - 20:45 09:30 - 20:30
Vrijdag 09:15 - 20:45 09:30 - 20:30
Zaterdag 09:15 - 17:45 09:30 - 17:30

Let op: sommige producten zijn niet het hele jaar door verkrijgbaar, dit heeft te maken met het seizoen en de beschikbaarheid vanuit het land.

Gratis kopje koffie voor klantenkaarthouders

Omdat we blij zijn dat we jou eindelijk weer mogen ontvangen, is het tweede kopje koffie voor klantenkaarthouders nog steeds gratis. Ben je klant bij ons en heb je een klantenkaart? Laat je klantenkaart zien bij de kassa van het café en krijg een heerlijk tweede kopje koffie, thee, cappuccino of koffie verkeerd helemaal gratis. Dat is toch genieten? Heb je nog geen klantenkaart? Vraag deze aan in ons tuincentrum, registreer deze op de website en geniet direct van voordeel!

Bekijk de menukaart

 

Sandwich gegratineerde kaas - Tuindoradocafé

Sandwich smickelvlees - Tuindorado

Tuindorado café - Drachten

Buitenterras Tuindoradocafé

Bij mooi weer bieden wij uiteraard ook een heerlijk terras waar je uitkijkt over fantastisch groen. Het is helaas niet mogelijk om een plekje buiten te reserveren, maar er is bijna altijd wel plek! Bij mooi weer is het buiten heerlijk vertoeven en geniet je lekker van de zon. Is het slecht weer? Geen probleem. Wij hebben ons café zo gezellig ingericht dat het binnen net zo gezellig is als buiten. Welke stijl in ons café spreekt jou het meest aan? 

Kom langs bij het Tuindoradocafé in Drachten

Ons Tuindoradocafé bevindt zich in het Tuindorado tuincentrum in Drachten. Loop een ronde door ons tuincentrum, koop alles wat je nodig hebt (en meer) en plof halverwege de ronde even neer in ons tuincafé.