Tuincentrum Jubbega

Ontdek de prachtige wereld van tuinieren en laat je inspireren in Tuindorado, hét toonaangevende tuincentrum in Friesland. Met onze vestigingen in Drachten, Gorredijk en Wolvega, en een knusse bloemenshop in Oosterwolde, staan we klaar om jouw tuindromen waar te maken. Speciaal voor onze klanten uit Jubbega, is ons tuincentrum in Gorredijk slechts 10 minuten rijden!

Een Ongeëvenaard Assortiment: Groen, Kleur en Inspiratie

Bij Tuindorado vind je een ongeëvenaard assortiment aan tuin- en kamerplanten, bloemen, bomen, en alles wat je nodig hebt om jouw tuin en huis om te toveren tot een groene oase. Of je nu op zoek bent naar prachtige bloemen voor een speciale gelegenheid, een nieuwe fruitboom voor je tuin, of de mooiste kamerplanten om je interieur te verrijken, ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils.

Ons team van ervaren tuinexperts staat altijd klaar om je te adviseren bij het maken van de beste keuzes voor jouw specifieke behoeften en wensen. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint met groene vingers, wij delen graag onze kennis en passie voor alles wat groeit en bloeit. Bovendien organiseren we regelmatig workshops en evenementen om je te helpen je tuin- en plantkennis verder te vergroten en je creativiteit te stimuleren.

Toegewijd en Vriendelijk Personeel: Jouw Groene Gidsen

Het hart van Tuindorado wordt gevormd door ons toegewijde en vriendelijke personeel. Bij ons ben je geen klant, maar een gewaardeerde gast, en we streven ernaar om je een onvergetelijke ervaring te bieden bij elk bezoek. Ons team van tuinexperts, bloemisten en interieuradviseurs staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en het verwezenlijken van jouw groene dromen.

We begrijpen dat elke tuinier of plantenliefhebber unieke behoeften heeft. Of je nu advies nodig hebt over het kiezen van de juiste planten voor jouw tuin, het opzetten van een verticale tuin, of het creëren van een sfeervol bloemstuk voor een speciale gelegenheid, ons personeel staat klaar om je te begeleiden met expertise en enthousiasme.

Tuindorado: Een Uitnodiging om Jouw Groene Reis te Beginnen

Waarom zou je langer wachten? Kom langs bij Tuindorado en ontdek het plezier en de voldoening van tuinieren en groen leven. Laat je inspireren door onze prachtig aangelegde showtuinen, gevuld met bloeiende planten en inspirerende ideeën. Dwaal door onze uitgestrekte kassen en ontdek een wereld van exotische en inheemse plantensoorten die je zintuigen zullen prikkelen.

Drachten Drachten Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000512-525121Routeplanner
Gorredijk Gorredijk Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000513-466200Routeplanner
Wolvega Wolvega Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:000561-745000Routeplanner