Bloemen Noordwolde

Leuk dat je op onze site terecht bent gekomen en welkom bij Tuindorado, waar we met passie en expertise klaarstaan voor jouw bloemenwens. Ben je op zoek naar bloemen in Noordwolde? Dan staat Tuindorado Wolvega voor je klaar, voor elke gelegenheid en elk speciaal moment. Wij zijn van mening dat elke bloem een emotie losmaakt. Een bloem kan een geschenk zijn aan jezelf, een eenvoudige daad die je dag opfleurt, of een mooi gebaar naar een ander om een glimlach op het gezicht te toveren. Bloemen hebben de unieke kracht om op elke plek welkom te zijn en worden daardoor vaak gezien als een symbool voor speciale gelegenheden. Bij Tuindorado willen we je daarom helpen en adviseren met al je vragen. Je kunt een deel van onze bloemen ook online bezichtigen en bestellen. Ook in onze vestigingen in Gorredijk en Drachten ben je van harte welkom. 

Bloemen Noordwolde

Van de perfecte snijbloem tot het ideale trouwboeket

Ontdek in ons tuincentrum in Wolvega een rijk assortiment aan bloemen nabij Noordwolde. Hier vind je onze frisse en kenmerkende lavendel, die zowel binnen als buiten voor een heerlijke geur zorgt. Misschien ben je wel op zoek naar onze lelies met hun elegante uitstraling of naar de Gerbera’s, die met hun kleuren in veel boeketten te vinden zijn. Elke bloem wordt met aandacht geselecteerd, zodat we jou alleen de beste kwaliteit bieden.

Bij Tuindorado zijn we tevens gespecialiseerd in het maken van boeketten voor trouwdagen en voor rouwdagen. Wij voelen de betekenis van deze momenten goed aan, en kennen de waarde van bloemen op deze momenten. We zijn er daarom om samen met jou het perfecte bloemstuk te creëren, zodat jouw speciale dag precies verloopt zoals je dat wenst.

Bloemboeket

Boeketten op maat gemaakt voor jou

Zowel in onze online winkel als in de fysieke winkel, stellen wij bloemboeketten samen speciaal voor u en onze klanten. Met zijn schattige paarse en roze tinten is ‘Boeket Gorredijk’ ideaal voor een uiting van liefde. Daarna volgt het 'Boeket Wolvega', dat een romantische uitstraling creëert met de rode bloemen. Vervolgens is er het 'Boeket Oosterwolde', een ware kleurexplosie die blijdschap brengt en perfect is om iemand een hart onder de riem te steken. Tenslotte bieden we het 'Boeket Drachten', een mix van zachte roze schakeringen en het zuivere wit van rozen, perfect voor een stijlvolle verrassing. Elk boeket wordt met toewijding samengesteld, klaar om in ons tuincentrum besteld of bekeken te worden. We hopen jou snel blij te kunnen maken met een van onze speciaal samengestelde boeketten!

afbeelding bloemboeket abeelding bloemboeket abeelding bloemboeket abeelding bloemboeket abeelding bloemboeket

Bloemen in Noordwolde nodig? Kom snel langs Tuindorado!

We zien ernaar uit je te mogen ontvangen in een van onze Tuindorado vestigingen. Plan je bezoek aan Tuindorado Wolvega, dat op een korte rit van 15 minuten van Noordwolde af ligt. Wat voor bloemen je ook zoekt, ons vriendelijke personeel staat in elk van onze centra gereed om je van dienst te zijn met advies en assistentie. Voor bloemen dichtbij Noordwolde is Tuindorado de plek waar je moet zijn! Met de routeplanner hieronder vind je gemakkelijk de weg naar ons toe.

Drachten Drachten Vandaag zijn wij helaas gesloten0512-525121Routeplanner
Gorredijk Gorredijk Vandaag zijn wij helaas gesloten0513-466200Routeplanner
Wolvega Wolvega Vandaag zijn wij helaas gesloten0561-745000Routeplanner