Bloemen Steenwijk

Welkom op onze website en fijn dat je Tuindorado hebt gevonden! Zoek je naar bloemen nabij Steenwijk? Dan is Tuindorado Wolvega jouw bestemming voor al je bloemen, perfect voor iedere gelegenheid of bijzonder moment. Het is slechts 15 minuten rijden om vanaf Steenwijk bij Tuindorado Wolvega te komen.

In onze winkel vind je bloemen die bij elk seizoen passen, of je nu iets voor binnen zoekt of voor in de tuin. We hebben bloemen voor de lente, zomer, herfst en winter. Zo kun je altijd iets kiezen dat mooi staat en helemaal bij jou past. We hebben planten en bloemen die elke kamer thuis mooier maken, en soorten die je tuin gezellig en kleurrijk maken. 

In Tuindorado bieden we advies en antwoorden op al je plant en bloem gerelateerde vragen. Je kunt ook gemakkelijk online onze bloemen bekijken en zelfs kopen. De bloemen en planten die je in de webshop vindt, zijn slechts een klein deel van het gehele assortiment dat je vindt in onze fysieke tuincentrum locaties. Misschien bezoek je binnenkort de omgeving van Drachten of Gorredijk. Dan willen we je graag uitnodigen om onze Tuindorado vestiging daar te bezoeken. Wat je situatie ook mag zijn, we ontvangen je graag!

Bloemen Noordwolde

Verse snijbloemen en prachtige bloemboeketten

In ons tuincentrum in Wolvega ontdek je een uitgebreid aanbod van bloemen vlakbij Steenwijk. In Tuindorado tref je onze verfrissende en karakteristieke lavendel aan, die zowel binnen als buiten een aangename geur verspreidt. Wellicht zoek je onze sierlijke lelies of de kleurrijke rozen, die vaak de show stelen in diverse boeketten. Elke bloem wordt zorgvuldig uitgekozen, waardoor we je de hoogste kwaliteit bloemen nabij Steenwijk kunnen garanderen.

Trouw- en rouwboeketten

Bij Tuindorado hebben we ook veel ervaring in het samenstellen van boeketten voor trouwerijen en rouwmomenten nabij Steenwijk. We begrijpen de diepe betekenis van deze gelegenheden en de rol die bloemen hierin spelen. Ons team staat klaar om samen met jou te werken aan het ideale bloemstuk, zodat je speciale moment precies zo verloopt als jij voor ogen hebt. Bel ons gerust als je meer vragen hebt over de trouw- en rouwboeketten en hoe wij voor jou te werk gaan. Op één ding kan je rekenen; we doen er alles aan zodat jij krijgt wat je voor ogen hebt.

Bloemboeket

Een boeket precies zoals jij dat wilt!

In zowel onze online als fysieke winkels creëren we met veel zorg bloemboeketten voor jou en alle klanten van Tuindorado. Daarnaast hebben we een selectie van zorgvuldig ontworpen boeketten die klaarstaan om direct meegenomen of besteld te worden! Met zijn betoverende paarse en roze kleuren is ‘Boeket Gorredijk’ perfect om iemand op te fleuren. Het 'Boeket Wolvega', met zijn romantische rode bloemen, is ideaal om je gevoel van liefde te delen en te verspreiden. Dan hebben we het 'Boeket Oosterwolde', een explosie van kleuren die krachtig overkomt, ideaal voor het bieden van steun. Als laatste is er het 'Boeket Drachten', met elegante roze tinten en het serene wit van rozen, ideaal voor een speciale verrassing. Elk boeket is samengesteld met de klant in onze gedachten, en staat klaar om bij Tuindorado besteld of bekeken te worden. We kijken ernaar uit om je blij te maken met een van onze unieke boeketten! Hieronder kun je enkele van onze boeketten bekijken en direct bestellen

 

afbeelding bloemboeket abeelding bloemboeket abeelding bloemboeket abeelding bloemboeket abeelding bloemboeket

Tuindorado: De plek voor bloemen dichtbij Steenwijk

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij een van onze Tuindorado locaties. Breng een bezoek aan Tuindorado Wolvega, slechts een kort ritje van 15 minuten van Steenwijk verwijderd. Ongeacht welke bloemen je zoekt, ons behulpzame team staat in elk van onze centra klaar om je te ondersteunen met deskundig advies en hulp. Voor bloemen in de buurt van Steenwijk, is Tuindorado jouw bestemming! Gebruik de routeplanner hieronder om eenvoudig je weg naar ons te vinden.

 

Drachten Drachten Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000512-525121Routeplanner
Gorredijk Gorredijk Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000513-466200Routeplanner
Wolvega Wolvega Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:000561-745000Routeplanner