Kerstshow Friesland

Ben je van plan om binnenkort een kerstshow in Friesland te bezoeken? Dan ben je van harte welkom in één van onze vestigingen van tuincentrum Tuindorado! Bij Tuindorado ben je op het juiste adres voor alle kerstartikelen voor in- en rondom je huis! Met de feestdagen in het vooruitzicht staan de tuincentra van Tuindorado weer volop in het teken van kerst. De speciaal opgezette kerstshow in Drachten zorgt ervoor dat je een hoop inspiratie op doet en helemaal in de kerststemming komt Onze tuincentrums in Friesland worden volledig omgetoverd tot een kerstparadijs met onder andere een prachtige kerstshow en een groot aanbod aan kerstbomen. 

Naast een magische kerstshow en kwalitatieve kerstbomen bieden we uiteraard ook een fantastisch aanbod aan van kerstaccessoires. Denk hierbij aan allerlei verschillende prachtige kerstballen en kerstversiering, kersthuisjes, maar ook aan energiezuinige kerstverlichting. 

Kerstdorp maken bij tuincentrum Tuindorado in Friesland

Om tijdens de feestdagen extra sfeer in huis te creëren is het een idee om je eigen Kerstdorp te bouwen. Hiervoor kun je inspiratie opdoen door een bezoek te brengen aan de speciale kerstshow. De drie vestigingen hebben samen het grootste kerstdorp van Friesland opgezet in onze vestiging in Drachten. Of je nu een nieuw kerstdorp wil opzetten, wil uitbreiden of slechts een paar huisjes wilt om de kerstsfeer in huis te halen, bij Tuindorado ben je aan het juiste adres. Door het brede aanbod aan kersthuisjes komt de kerstsfeer in jouw miniatuurdorp tot leven. 

Inspiratie opdoen bij de Tuindorado kerstshow in Drachten

Kom snel langs kerstshow Drachten! Doe inspiratie op en ga op zoek naar mooie kerstdecoraties om jouw huis helemaal klaar te maken voor de Kerst. 

Tuincentrum Tuindorado wenst u prettige en sfeervolle kerstdagen en tot snel in een van onze vestigingen in Friesland!