Kerst bij Tuindorado

Als Kerst een land was, was Tuindorado Drachten de hoofdstad.
Met 10.000 m2 kerstinspiratie, de grootste keuze in echte én kunstkerstbomen
en de mooiste kerstversiering. Hier vind je 7 dagen per week échte kerstsfeer.

Nog even en dan staat Kerst 2023 alweer voor de deur! Bij Tuindorado vind je allerlei verschillende kerstartikelen om de kerst dit jaar écht speciaal te maken. Van heerlijk ruikende échte kerstbomen tot kunstkerstbomen! Kerstballen in allerlei trendy kleuren en de mooiste led-verlichting voor binnen en buiten. We hebben het allemaal!
Maak van kerst 2023 een feest en kom kerstshoppen in één van onze tuincentra in Friesland. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de grootste kerstshow van Friesland bij Tuindorado Drachten! Bij Tuindorado Gorredijk en Wolvega vind je een compacter maar zeer compleet kerstaanbod om jouw huis en tuin helemaal in kerstsfeer te brengen!

Wat kun je verwachten van onze kerstwinkel in Drachten?

  • Een ruim opgezette winkel van maar liefst 10.000 vierkante meter
  • Meer dan 200 soorten kerstbomen. Kunstkerstbomen, alternatieve bomen en natuurlijk echte bomen, die leverbaar zijn vanaf eind november.
  • Honderden soorten kerstballen en decoraties
  • Een uniek en trendy kerstassortiment
  • Volop gratis parkeerplaatsen
  • Schitterende Luville en Elfsteden dorpen opgebouwd ter inspiratie en natuurlijk honderden huizen en figuren om jouw eigen dorp te maken!

Kerst_Tuindorado

Kerstshow in Friesland

Wist je dat bij Tuindorado Drachten het grootste kunstkerstbomenbos van Friesland vindt? Daarnaast heeft Tuindorado Drachten in 2017 een prijs gewonnen voor het Beste kunstkerstbomenbos van heel Nederland! Alleen dat is al een bezoek aan ons tuincentrum waard. In al onze tuincentra vind je een prachtig assortiment échte kerstbomen die wij allemaal netjes uitstallen zodat je de boom van jouw dromen gemakkelijk vindt.

 

Stroomverbruik LED kerstverlichting

(Kerst)verlichting brengt sfeer in en om het huis, zeker nu het weer vroeg donker is. Maar hoe verstandig is het om jouw kerstverlichting aan te zetten met de huidige prijzen voor energie? Als je kiest voor energiezuinige led verlichting, kan je je kerstboom de hele decembermaand al verlichten voor de prijs van een bakje koffie*! Hier wil je vast meer over weten; lees er meer over op onze pagina over het stroomverbruik van kerstverlichting

* bij gebruik van 8 uren per dag, 31 dagen lang.

Drachten Drachten Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000512-525121Routeplanner
Gorredijk Gorredijk Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000513-466200Routeplanner
Wolvega Wolvega Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:000561-745000Routeplanner

Kerst_Tuindorado

Assortiment kerstartikelen

Wanneer je een mooie kunstkerstboom of echte kerstboom hebt aangeschaft, kan het feest pas echt beginnen. Nu is het namelijk tijd voor de versiering! Bij onze Tuindorado-vestigingen vind je naast echte kerstbomen ook andere kerstartikelen, waaronder kerstverlichting en kerstdecoratie van mooie topmerken als Lemax en Luville. De nieuwste kersttrends vind je in onze tuincentra in Drachten, Gorredijk en Wolvega. Een kerstboom met alleen ballen en slingers is echt verleden tijd. Tegenwoordig zijn er allerlei leuke en moderne accessoires die je ook in je boom kunt hangen! Denk aan tropische ananassen of magische eenhoorns, je kan het zo gek niet bedenken! Dus bezoek snel onze kerstafdeling in Friesland!