• Bloemen bestellen?

    Bloemen bestellen?

    Vandaag besteld, morgenochtend geleverd!

Bloemist Drachten

Tuindorado heeft niet alleen verschillende vestigingen van de tuincentra, maar ook hebben wij verschillende bloemisten door heel Friesland, waaronder Drachten. Je kunt bij ons terecht voor prachtige samengestelde boeketten, maar je kunt ook bij ons zelf je eigen boeket samen stellen. Zo weet je altijd dat wij het gewenste boeket voor jou hebben! Kom langs bij een van onze bloemisten of bestel jouw bloemen online! 

Allerlei soorten boeketten in Drachten

Bij onze bloemist in Drachten kun je terecht voor prachtige boeketten en losse bloemen. De boeketten bij onze bloemisten gaan altijd met de trends en de seizoenen mee en wij verkopen ook thema gerichte bloemen. Denk dan bijvoorbeeld aan prachtige boeketten voor moederdag, paasboeketten of kerststukjes. Voor de mooiste bloemen in Drachten kom je naar de bloemist van Tuindorado! Een tuincentrum bezoeken bij Tuindorado is een ware belevenis. Wij bieden je prachtige thematische presentaties, ruime gangpaden en een hartstikke gezellig café waar je terecht kunt voor een heerlijk bakje koffie of een complete lunch. Naast samengestelde boeketten kun je ook bij onze bloemist in Drachten terecht voor boeketten die je zelf samen kunt stellen. Wil je zelf een boeket samenstellen, maar weet je niet goed welke bloemen je wil? Onze bloemist is gespecialiseerd in het maken van boeketten en weet dus precies welke bloemen en welk groen er goed bij elkaar past. Ook maakt onze bloemist de boeketten nadat je een gewenste prijs hebt doorgegeven. ZO weet je dat het boeket de goede prijs heeft en alsnog prachtig is! 

bloemist-drachten-tuindorado

Bloemen online bestellen bij bloemist Drachten

Wil je prachtige bloemen in huis, maar wil of kun je de deur niet uit? Dan kun je gemakkelijk bloemen online bestellen bij Tuindorado! Wij bezorgen bloemen in verschillende delen van Friesland. De volgende postcodes vallen onder ons bezorg-gebied:

  • 8338 t/m 8435

  • 8440 t/m 8459

  • 8470 t/m 8489

  • 9200 t/m 9249

  • 9260 t/m 9264

  • 9280 t/m 9281

Valt jouw postcode hier buiten? Dat is geen probleem. Tegen een vergoeding kunt u bloemen bestellen bij Tuindorado in Drachten. Valt jouw postcode wel binnen het bezorg-gebied? Dan heb je geluk! De prijzen van de boeketten en bloemen zijn inclusief verzendkosten voor deze postcodes. Als je de bloemen vandaag bestelt, kunnen deze morgen al in huis zijn! Wil je vaker bloemen online bestellen? Kies dan voor een bloemenabonnement! Zo krijg je meerdere keren bloemen thuisgestuurd die jouw woonkamer zullen sieren. 

Bloemen kopen Drachten

Bloemen kopen in Drachten doe je bij de bloemist van Tuindorado. De prachtige bloemen van goede kwaliteit staan prachtig in iedere huiskamer of hal. Wil je meer informatie over onze bloemist in Drachten? Kom dan langs bij één van onze vestigingen in Friesland. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van een prachtig boeket en leggen u ook graag de voorwaarden van het online bloemen bestellen uit. De vestigingen van Tuindorado zijn heerlijk om doorheen te wandelen door de brede gangpaden. Naast bloemisten hebben wij natuurlijk ook een ruim aanbod aan kamerplanten, tuinplanten en woonaccessoires. Je bent voor alles in de tuin en binnenshuis welkom bij Tuindorado! Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.