Hebe Addenda Petita

Hebe Addenda Petita

Dat groter niet altijd beter hoeft te zijn bewijst de nieuwe Hebe Addenda Petita! Deze vrolijk bloeiende heester blijft lekker compact en geeft kleur van juli tot oktober-november. Deze nieuwe soort Hebe is verkrijgbaar in roze, wit en blauw. Bekijk het aanbod eens in een van onze Tuindorado vestigingen!

De Hebe Addenda wordt ook wel struikveronica genoemd. Hij kan in huis, maar het liefst staat hij buiten in een pot of in de volle grond. Hij staat graag op een beschutte, lichte plek en houdt van regelmatig water. Gebruik bij het planten van de Hebe wat verse voedingrijke potgrond en geef hem op tijd voeding, meststof voor balkon- of kuipplanten of beendermeel... Zorg er tijdens de winter voor dat hij beschermd wordt tegen vorst, of zet hem tijdelijk in de garage. Hij zal dan ook volgend jaar weer boeiend en bloeiend tevoorschijn komen.

Snoeien hoeft niet, tenzij de plant te groot wordt, wel is het verstandig om tijdens de bloeiperiode regelmatig de uitgebloeide bloemen te verwijderen. Hebe Addenda Petita_Tuindorado

Kijk ook eens naar de volgende berichten: