Kerstbomen bij Tuindorado

Wil je dit jaar ook al vroeg de kerstboom opzetten? Bij Tuindorado vanaf de laatste week van november staan de mooiste kerstbomen weer voor jou klaar! Kom langs voor prachtige Nordmannen, blauwsparren (Omorika) en Fraseri bomen. Wij hebben zowel kerstbomen met als zonder kluit. Wil je weten hoe je een kerstboom zo lang mogelijk goed houdt? Lees dat onze tips voor het verzorgen van jouw kerstboom. Kom langs en haal de kerstsfeer in huis!

Kerstboom kopen in Drachten

De mooiste kerstboom haal je natuurlijk bij Tuindorado. kerstbomen zijn vanaf eind november verkrijgbaar in vele soorten en maten, gezaagd of met kluit! Als je je boom hebt uitgezocht pakken wij hem voor je in en kan je met de auto langs het ophaalpunt rijden om hem in te laden. Simpel toch? Tuindorado Drachten biedt naast een grote kerstbomenverkoop ook een prachtige kerstshow. Heb jij de kerstshow al gezien? Ontdek het prachtige, grote kerstdorp en loop een rondje door ons kunstkerstbomenbos. We hebben dit jaar weer prachtige kerstthema's voor je klaar staan. Zien we je binnenkort bij Tuindorado in Drachten?

Kerstboom Kopen Tuindorado Drachten

Kerstboom Gorredijk

Woon je in Friesland in de buurt van Heerenveen, Oosterwolde, Beetsterzwaag, Tijnje of Jubbega? Kom dan langs bij Tuindorado Gorredijk en haal vandaag nog de mooiste kerstboom in huis. In ons tuincentrum in Gorredijk vind je allerlei soorten en maten kerstbomen. Wij hebben kleine kerstbomen in pot, grote kerstbomen in pot en gezaagde kerstbomen. Heb je al een kerstboomstandaard? Met een kerstboomstandaard zorg je ervoor dat je kerstboom kaarsrecht staat. Zoek je nog iets om de poot van de kerstboom mee af te dekken? Wij bieden prachtige rieten manden om over de kluit of over de voet van de kerstboom heen te plaatsen. Verder bieden wij in Gorredijk een ruime kerstafdeling met een prachtige keuze aan kerstballen, kersthangers, kerstslingers en kerstverlichting. Kom langs bij Tuindorado Gorredijk. Samen maken we er het beste van.

Kerstboom Wolvega

Als je in de buurt van Heerenveen, Steenwijk, Joure of Noordwolde woont, kom je langs bij Tuindorado in Wolvega. Hier kies je jouw favoriete kerstboom in de winkel uit. Wij hebben de kerstbomenafdeling zeer ruim opgesteld zodat je alle ruimte hebt om de perfecte boom uit te zoeken. Bij Tuindorado Wolvega bieden we veel soorten en maten kerstbomen. Heb je een mooie boom uitgezocht? Dan pakken wij hem voor je in waardoor je hem gemakkelijk meeneemt naar huis. Rijd je auto vast voor en haal je uitgekozen kerstboom op bij het kerstbomen ophaalpunt. Zo laad je de kerstboom snel en gemakkelijk in en kan je snel beginnen met het decoreren van de boom.

Tips voor een mooie kerstboom

Heb je een mooie kerstboom uit ons aanbod uitgekozen? Dan zorgen wij ervoor dat jouw boom zo lang mogelijk mooi blijft. Hoe we dat doen?

  • Wij zagen een stuk van de stam af zodat de boom beter water opneemt

  • Laat de kerstboom eerst even een nachtje acclimatiseren in de schuur of onder een afdakje

  • Zet de boom niet te dicht bij een hittebron of verwarming

  • Geef de boom voldoende water (1 liter per twee dagen!)

  • Hang niet te zware versiering in de boom

Kerstboom  - Tuindorado

Kerstboom kopen

Vanaf eind november hebben we bij Tuindorado volop kerstbomen te koop. Kom langs voor een stralende boom die jouw woonkamer direct omtovert tot een kerstparadijs. Dit jaar merken wij dat de kerstgedachte meer leeft dan ooit tevoren. Wij helpen graag een handje bij het vervullen van deze kerstgedachte. Kom langs bij Tuindorado en haal alles in huis voor een sfeervolle kerst. 

Je vindt onze contactgegevens op de contactpagina. Tot snel bij Tuindorado!