• Tuinaarde, meststoffen en gewasbescherming

    Tuinaarde, meststoffen en gewasbescherming

Graszoden Friesland

Graszoden kopen in Friesland doe je bij Tuindorado! Wij verkopen graszoden die ideaal zijn voor intensief gebruik. De graszoden uit ons assortiment zijn van goede kwaliteit en zijn ook geschikt als je kinderen hebt die er op gaan spelen. Je kunt de graszoden bij ons bestellen, dan komen wij ze bij je thuis brengen! Zo heb je een prachtig groen gazon binnen no-time! Dus ben je op zoek naar graszoden in Friesland? Kom dan naar één van de vestigingen van Tuindorado! 

Grazoden bestellen Friesland

Wil je graszoden bestellen in Friesland? Kom dan naar Tuindorado. In ons assortiment hebben wij graszoden die goed kunnen tegen intensief gebruik. Dit speciale speelgras bestel je al vanaf €2,97 per vierkante meter! Bij Tuindorado ben je verzekerd van de beste kwaliteit graszoden en is je gazon direct onkruidvrij! Door een grasveld aan te leggen van goede kwaliteit krijgt onkruid in je tuin namelijk bijna geen kans meer om te groeien! Je kunt de graszoden tussen maart en september bestellen en de graszoden in Friesland zijn dan iedere zaterdag af te halen of te bezorgen. Als je graszoden wil bestellen in grote aantallen (meer dan 120 stuks) dan is een andere bezorgmoment mogelijk. Het is alleen mogelijk om de graszoden op zaterdag af te halen of te bezorgen omdat dit product vers moet blijven. 

graszoden-kopen-friesland-tuindorado

Graszoden leggen Friesland

Graszoden leggen is een karwei, maar je krijgt er een ontzettend mooi gazon voor terug. Je hebt met de graszoden van Tuindorado binnen één dag een prachtig gazon. Welke stappen kun je ondernemen om graszoden zo mooi mogelijk te leggen in Friesland? 

  1. Voordat je gaat beginnen met het leggen van de graszoden is het belangrijk om de grond tot 50 cm diep om te spitten. 
  2. Als je grond eenmaal hebt omgespit, is het belangrijk om de toplaag goed te egaliseren en aan te drukken. 
  3. Nu kan het aanleggen beginnen! Rol de graszoden vlak naast elkaar uit. Zorg ervoor dat de graszoden zo dicht mogelijk bij elkaar liggen. 
  4. Vul de naden tussen de zoden met grond en druk de rollen goed dicht tegen elkaar aan.
  5. Geef de graszoden elke twee dagen 10 tot 20 mm water en doe dit 's ochtends of 's avonds.
  6. Na een week kun je beginnen met het maaien van de graszoden. Maai tot ongeveer 4 à 5 centimeter.

Als de graszoden eenmaal gelegd zijn kun je na een aantal weken het gras gaan maaien tot ongeveer 2,5 centimeter. Het is echter in het begin van belang dat het gras niet te kort wordt gemaaid, zo krijgen de graszoden goed de mogelijkheid om te hechten aan de grond.

Meer informatie over graszoden Friesland

Wil je meer informatie over het leggen van graszoden of het bestellen van graszoden in Friesland? Kom dan langs bij één van de vestigingen van Tuindorado in Friesland of neem contact met ons op. Wij bezorgen alleen in een bepaald bezorggebied in Friesland, tegen een meerprijs is het bezorgen buiten dit gebied wellicht mogelijk. Hopelijk tot ziens bij één van de vestigingen van Tuindorado!