Kerstcollectie Kurt S. Adler

Ken je de fraaie kerstdecoratie van Kurt S. Adler al? Voor klassieke kerstornamenten, trendy figuren en de laatste trends van het moment, koop je kerstdecoratie van Kurt S. Adler. Tuindorado verkoopt al jaren hoogstaande decoratie van dit topmerk. Kurt S. Adler is een toonaangevend merk als het gaat om kerstdecoratie. Maak kennis met het familiebedrijf dat al 75 jaar lang kerstdecoratie levert over de hele wereld. De kwalitatieve kerstdecoratie van Kurt S. Adler is perfect voor bij jou thuis! Kom langs bij Tuindorado in Drachten, Gorredijk of Wolvega en koop de mooiste kerstdecoratie voor in de boom. 

Kurt Adler

Al meer dan 75 jaar is Kurt S. Adler het topmerk als het gaat om kerstornamenten. Kurt S. Adler is een Amerikaans merk met een unieke kerstcollectie die ons elk jaar weer verrast. Het enorm brede assortiment biedt voor iedereen iets leuks. De collectie is ontworpen met passie, toewijding en veel oog voor detail. Kurt Adler biedt glazen ornamenten, plastic ornamenten, houten ornamenten en stoffen ornamenten. Bezoek ons tuincentrum voor feestelijke versiering van Kurt Adler om jouw huis helemaal om te toveren in kerstsfeer. Kerstdecoratie van Kurt Adler is van hoge kwaliteit en bevat iconische producten. Eén van de meest iconische producten van Kurt S. Adler is de notenkraker. Dit ornament komt jaarlijks weer terug, aangepast, vernieuwd of in een nieuw jasje. Bekijk onder andere de bekende notenkraker van Kurt Adler bij Tuindorado in Friesland.

Kurt S. Adler - Tuindorado

Kerst ornamenten

Een kerstornament is meer dan slechts een hanger voor in de kerstboom. Kurt S. Adler gelooft in de achterliggende gedachte van elk kerstornament. Daarom verkoopt Kurt S. Adler kerstornamenten in allerlei figuren en soorten. Zo bieden wij onder andere:

 • vlinders
 • eenhoorn
 • vleugels
 • bloemenkransen
 • maskers
 • zwanen
 • gouden koetsen
 • vogels
 • champagneglazen
 • voetballen
 • wijnflessen
 • treinen
 • ijsjes
 • prinsessen

 

Kerstboom decoratie

Decoratie voor in de kerstboom is meer dan verlichting en kerstballen. Kerstornamenten zijn leuke figuren in allerlei vormen. Bij Tuindorado hebben we allerlei verschillende soorten kerstdecoratie voor in de kerstboom. Vanaf 25 november koop je echte kerstbomen bij Tuindorado. Heb je een kunstkerstboom? Dan begin je stiekem al eerder met het versieren van de kerstboom. Wie zegt dat we de kerstboom pas opzetten als Sint Nicolaas op 6 december uit het land vertrekt? Ons tuincentrum is sinds oktober helemaal omgetoverd in een kerstparadijs. Wij hebben onze paden ruim opgezet waardoor je ongestoord en veilig je kerstinkopen doet. Shop de leukste decoratie voor in de boom bij Tuindorado. Wij verkopen naast de prachtige kerstornamenten van het topmerk Kurt S. Adler nog meer kerstdecorartie om je kerstboom mee te versieren.

Kurt S. Adler - Tuindorado

Kerstboom versieren

Wat is er nu leuker dan het versieren van de kerstboom? In de weken naar kerst bezoek je ons tuincentrum voor de leukste kerstdecoratie voor in de kerstboom. De tijd van saaie kerstballen in de boom is nu echt voorbij. Bij Tuindorado koop je hippe ornamenten om de kerstboom helemaal persoonlijk te decoreren. De ornamenten van Kurt Adler zijn grappig, uniek en opvallend. Zo hang je niet alleen een ornament op, maar ook een herinnering. Wat dacht je van een ornament van een motor die je herinnert aan je eerste motor? Of een voetballend poppetje die je herinnert aan die ene gewonnen wedstrijd. Of een gouden koets die je herinnert aan de vakantie in Disneyland Parijs met je geliefde. Er is keuze genoeg! Kom langs en aanschouw de brede collectie. Prijzen variëren per ornament. Wij verkopen hoogstaande ornamenten voor een goede prijs.

Kurt S. Adler - Tuindorado

Koop Kurt S. Adler bij Tuindorado

Bij Tuindorado Drachten, Wolvega en Gorredijk koop je gekke ornamenten om de boom prachtig te versieren. Kom langs bij een van onze vestigingen en aanschouw onze tuincentra die wij helemaal hebben omgetoverd in kerstsfeer. Je komt hier rendieren, kunstkerstbomen, kerstmannen, ijsberen en complete kerstdorpen tegen. Zin in een dagje uit? Kom langs bij onze kerstafdeling en koop de leukste kerstartikelen voor een onvergetelijke kerst. Je vindt onze contactgegevens op de contactpagina. Bekijk hier alle maatregelen die gelden in ons tuincentrum. Bij ons shop je coronaproof en ongestoord.