Activiteiten

Extra koopavonden bij Tuindorado Drachten

Vanaf Sinterklaas tot Kerst heeft Tuindorado Drachten extra koopavonden en is het tuincentrum in Drachten doordeweek tot 21:00 uur geopend.

Lees meer
Data: en meer...
Locatie: Drachten
Frouljuskoar Hjerres bij Tuindorado Drachten

Tijdens deze gezellige kerstshop zaterdag komt Frouljuskoar Hjerres van 14 - 17 uur bij Tuindorado Drachten voor de muzikale ondersteuning! Natuurlijk staat er een heerlijk (gratis) glaasje Glühwein voor jou klaar en er is de mogelijkheid om jouw eigen complete kerstboompje te versieren voor slechts € 5.- per stuk

Lees meer
Datum:
Locatie: Drachten
Koopzondag bij Tuindorado Gorredijk

Tuindorado Gorredijk is deze zondag open van 12 - 17 uur

Lees meer
Datum:
Locatie: Gorredijk
't Oerterper manljuskoar bij Tuindorado Drachten

Het is een jaarlijkse traditie; 't Oerterper manljuskoar komt deze zaterdag van 14 - 17 uur langs om de mooiste shanty's te zingen! Natuurlijk staat er een heerlijk (gratis) glaasje Glühwein voor jou klaar en er is de mogelijkheid om jouw eigen complete kerstboompje te versieren voor slechts € 5.- per stuk

Lees meer
Datum:
Locatie: Drachten
Koopzondag bij Tuindorado Gorredijk

Tuindorado Gorredijk is open van 12 - 17 uur. Ook in het centrum van Gorredijk is er koopzondag met als thema "winter wonderland"! Veel gezelligheid, muziek en straattheater en een sfeervol aangekleed centrum maken Gorredijk "the place to be" deze zondag!

Lees meer
Datum:
Locatie: Gorredijk
2e Kerstdag = Shopdag in Wolvega!

2e Kerstdag zijn Tuindorado Wolvega en Home Center Wolvega geopend van 10 - 18 uur! Heb je nog geen plannen? ben je op zoek naar een nieuw interieur of inspiratie? Dan is dit zeker een aanrader om jouw 2e kertsdag invulling te geven!

Lees meer
Datum:
Locatie: Wolvega