Tuinplanten Leeuwarden

Voor een ruim assortiment tuinplanten in de buurt van Leeuwarden kom je naar één van de vestigingen van Tuindorado. Wij hebben verschillende soorten tuinplanten die stuk voor stuk meer sfeer in je tuin brengen. Bij Tuindorado vind je naast tuinplanten alles voor je huis en de rest van je tuin. Kom gezellig langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod tuinplanten!

Tuincentrum nabij Leeuwarden met een ruim aanbod tuinplanten

Tuindorado is een tuincentrum met verschillende vestigingen in de buurt van Leeuwarden. Bij Tuindorado vindt u alles voor uw huis en tuin. Zo hebben wij niet alleen het grootste aanbod van tuinplanten in Leeuwarden en omgeving, maar kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld vijver- en dierbenodigdheden. Bij Tuindorado in nabij Leeuwarden slaag je altijd! 

Tuinplanten kopen bij Tuindorado nabij Leeuwarden

Een bezoekje afleggen aan Tuindorado staat garant voor een ware belevenis. Al onze vestigingen hebben een breed assortiment aan tuinplanten. Wij verkopen verschillende soorten tuinplanten, waaronder:

Eenjarige planten zijn planten die ook wel perkplanten genoemd worden. Deze planten zorgen ervoor dat jouw tuin of terras er gedurende het voorjaar en de zomer er fleurig bijzit. Tuindorado is specialist op het gebied van eenjarige planten en heeft een ruim assortiment voor een goede prijs. Vaste planten zijn planten die ieder jaar weer terugkomen. Sommige vaste planten zijn winterhard, daar heb je het hele jaar plezier van in de tuin in Leeuwarden. Heesters zijn ideaal in de tuin om ruimtes te verdelen. Heesters zijn te koop in allerlei soorten en maten en vragen weinig onderhoud. Naast de bladverliezende heesters bestaan er ook wintergroene heesters. Je zult misschien bij bomen niet direct denken aan een boom voor in de tuin, maar ook dat is zeker mogelijk! Wij verkopen verschillende bomen zoals een treurwilgje. Voor tuinplanten in de buurt van Leeuwarden kom je naar één van de vestigingen van Tuindorado.

tuinplanten-leeuwarden-tuindorado

De verzorging van tuinplanten in de buurt van Leeuwarden

Als het om de verzorging van tuinplanten gaat, is dit voor iedere plant anders. Lees voor de bijpassende verzorgingstips dus goed de beschrijving die meegeleverd wordt bij aankoop van de tuinplant. Onze medewerkers geven je graag tips over de verzorging van tuinplanten in de buurt van Leeuwarden. Wist je bijvoorbeeld dat de eenjarige Afrikaantjes luizen wegjagen? Afrikaantjes zijn dus ideaal om onder de rozenstruik te plaatsen! Kom langs bij één van onze vestigingen en krijg nog meer tips over jouw ideale tuinplant. Welke tuinplant past het beste in jouw tuin?

Meer informatie over tuinplanten nabij Leeuwarden

Wil je meer weten over het aanbod tuinplanten in ons tuincentrum nabij Leeuwarden? Kom dan langs bij één van onze vestigingen of neem contact met ons op. De medewerkers in onze tuincentra nabij Leeuwarden helpen je graag verder. En niet alleen in onze tuincentra kunt u terecht, ook op in onze webshop vind je al onze producten als bijvoorbeeld tuinplanten en dierbenodigdheden. Hier kun je onze producten online bestellen zodat je de deur niet meer uit hoeft in Leeuwarden of omgeving!