Halloween bij Tuindorado

Hoe versier jij jouw huis met Halloween? Bij Tuindorado hebben we leuke accessoires zoals beeldjes van pompoenen en spookhuizen te koop. Zaterdag 31 oktober vieren we Halloween. Een eng feest waarbij we ons verkleden en ons huis versieren met spinnenwebben, spoken en pompoenen. Een traditie die ovekomt uit Amerika en waar we nu ook in Nederland steeds meer van in de ban raken: Halloween. Kom langs bij één van onze vestigingen in Friesland en bekijk ons Halloween aanbod.

Halloween decoratie

Kom langs bij Tuindorado in Drachten, Wolvega of Gorredijk en loop rond in ons tuincentrum. Op de binnenafdeling vind je onder andere leuke decoratie om je huis mee te versieren. Wat dacht je van echte pompoenen die je zelf uitholt. Wij hebben mooie kaarsen in de kleuren oranje, zwart en bruin. Op de bloemenafdeling vind je genoeg snijbloemen waar je een prachtige Halloween boeket mee samenstelt. Bij Halloween horen natuurlijk ook enge creaties zoals spinnen en spoken. Wij hebben spinnenrag, nepspinnen, lampionnen, lantaarns en nog veel meer. Met de kleinste veranderingen maak je het al gauw griezelig in huis. Subtiele aanpassingen in huis maken het al snel Halloweenachtig. Kom langs bij Tuindorado en ontdek het zelf.

Halloween Tuindorado 2020

Halloween versiering

Bij Halloween hoort natuurlijk Halloween versiering. Halloween ballonnen, afzetlint, slingers en lichtgevende figuren. Enge versiering zoals spokenslingers maken van jouw huis een spookhuis. Geef de buren kippenvel met enge Halloween versiering van Tuindorado. Wij hebben producten die licht geven en geluid maken. Op zoek naar producten die reageren op beweging? Zet bijvoorbeeld een griezelig figuur bij je voordeur en wacht rustig af tot er iemand aanbelt. Zodra er iemand voor de sensor langs loopt, gaat de griezel af en laat hij zijn omgeving schrikken. Dit zorgt natuurlijk voor leuke taferelen met Halloween. Bij Tuindorado hebben we naast kerstartikelen ook nog volop Halloween versiering voor een enge, bloeddorstige avond.

Halloween accessoires

Creëer een duistere sfeer met Halloween accessoires van Tuindorado. Wij hebben leuke accessoires zoals keramieken spookhuizen, pompoenen en paddenstoelen om als ornamenten in de tuin neer te zetten. Benieuwd naar de beste tips voor een complete Halloweentuin? Hieronder lees te tips om je tuin te versieren in Halloween stijl:

  • Gebruik lichtgevende pompoenen. Hol de pompoenen zelf uit of koop kant-en-klare pompoenen bij Tuindorado. Plaats een waxinelichtje, een ledlampje of een knipperend lichtje in de pompoen voor een leuk effect.

  • Hang spoken op bij de voordeur. Gebruik voor de hoofden van de spoken bijvoorbeeld mandarijntjes of ballonnen. Bindt een wit laken of stuk stof om de mandarijn of ballon en teken er een gezichtje op. Tada!

  • Grafstenen zijn voor de echte griezelliefhebbers. Gebruik platte stenen en schrijf ‘trick or treat’ op voor een leuke twist.

  • Zwarte dieren mogen niet ontbreken tijdens Halloween. Wij hebben zwarte katten, spinnen, vleermuizen en nog veel meer enge creaties om je tuin mee te versieren.

  • Light it up! Met sfeervolle lichtjes maak je van jouw tuin een echte Halloweentuin. Gebruik hiervoor lampionnen, lantaarns, lichtbulben of kaarsen.

Halloween decoratie - Tuindorado

Halloween artikelen kopen bij Tuindorado

Ben je klaar voor de griezeligste dag van het jaar? Op zaterdag 31 oktober is het Halloween. Tuindorado heeft alles in huis om jouw huis om te toveren tot een spookhuis. Met leuke accessoires maak je van jouw voortuin een griezeltuin. Pompoenen, spookhuizen, paddenstoelen en monsters maken van jouw huis een enge spookplek. Ben je gek op spoken en griezels? Bezoek dan ons tuincentrum in Friesland en jaag iedereen de stuipen op het lijf tijdens Halloween. Onze tuincentra in Drachten, Wolvega en Gorredijk hebben leuke Halloween decoratie, Halloween versiering, Halloween accessoires en andere Halloween artikelen om Halloween 2020 de griezeligste ooit te maken! Check onze openingstijden op onze contactpagina. Wij kijken uit naar je bezoek. Ben je benieuwd naar welke regels gelden binnen ons tuincentrum? Wij hebben maatregelen getroffen zodat jij coronaproof bij ons winkelt.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten: