• Van minivijver tot zwemvijver!

    Van minivijver tot zwemvijver!

Vijverpompen Leeuwarden

Vijverpompen zijn erg belangrijk om de gezondheid van de vissen in je vijver te kunnen garanderen. Goede vijverpompen zorgen er namelijk voor dat het water in jouw vijver schoon blijft! Ben je op zoek naar een vijverpomp in de buurt van Leeuwarden? Kom dan naar één van onze Tuindorado vestigingen.

Belang van een vijverpomp

Heeft jouw vijver geen vissen? Alsnog is het van belang dat je een vijverpomp in de vijver aanbrengt. Het is erg belangrijk, ook voor de waterplanten, dat het water in de vijver schoon blijft. Met een vijverpomp is de kans op algen in de vijver ook kleiner. Heeft jouw vijver wel vissen? Dan is het al helemaal van belang om een vijverpomp aan te schaffen. Als jouw vissen niet genoeg zuurstof krijgen of rondzwemmen in een vieze vijver, dan kan dit hun gezondheid verslechteren. Wil je meer informatie over een vijverpomp? Kom dan langs bij één van onze vestigingen in de buurt van Leeuwarden. 

Vijverpomp kopen in Leeuwarden

Een vijverpomp kopen in de buurt van Leeuwarden van goede kwaliteit doe je bij Tuindorado. Ons aanbod vijverpompen is ruim en wij verkopen vijverpompen voor een voordelige prijs. Voordat je een vijverpomp aanschaft, moet je even goed bedenken welke soort het beste bij jouw vijver past. Er zijn verschillende soorten vijverpompen, die allemaal hun eigen voordelen hebben. Er bestaan verschillende soorten vijverpompen, waaronder deze:

  • Klassieke vijverpomp
  • Beluchtingspomp

Een klassieke vijverpomp is een pomp die kleine onzuiverheden in het water filtert. De klassieke vijverpomp wordt geleverd met een lange slang die u in de vijver hangt. Een beluchtingspomp zorgt ervoor dat er genoeg zuurstof in het water is voor jouw vissen en waterplanten. Beide zijn dus goede opties als vijverpomp, maar als je vissen hebt is een beluchtingspomp misschien een beter idee. Een vijverpomp kopen in de buurt van Leeuwarden doe je bij één van de vestigingen van Tuindorado! 

Vijverpompen-kopen-Tuindorado-Leeuwarden

Rustgevend effect van vijverpomp

Het klinkt misschien raar, maar een vijverpomp kan ook een rustgevend effect hebben in de tuin! De vijverpomp zorgt ervoor dat het water continu kabbelt en dat geluid is heel rustgevend. Dus doe je ogen dicht en beeld je voor dat je op een prachtig strand ligt, met een vijverpomp op de achtergrond lijkt dit al snel waarheid. Zo ben je misschien in Leeuwarden, maar in je hoofd ben je aan de Spaanse kust! 

Meer informatie over vijverpompen

Wil je meer informatie over het nut van vijverpompen of wil je weten welke vijverpompen wij verkopen in onze tuincentra? Kom dan langs bij één van onze vestigingen in de buurt van Leeuwarden. Onze medewerkers helpen je hier graag bij de aankoop van een nieuwe vijverpomp en vertellen je graag welke het beste bij jouw vijver past. Heb je vragen over ons aanbod vijverpompen? Neem dan contact met ons op. Tuidorado heeft vestigingen in Wolvega, Gorredijk en Drachten. Ook hebben wij nog shops in Gorredijk en Oosterwolde. Onze vestigingen zijn zes dagen per week geopend, maar Tuindorado vestiging in Drachten heeft in het voorjaar en in december een aantal koopzondagen. Hopelijk tot ziens bij Tuindorado in de buurt van Leeuwarden!