Tuin loungeset Drachten

Bij Tuindorado kun je terecht voor alles in de tuin. Naast vaste planten, eenjarige planten en allerlei ander groen, kun je ook bij ons terecht voor prachtige tuin loungesets. Wij hebben een ruim aanbod aan tuinmeubelen in verschillende prijsklassen. Er zit vast en zeker iets moois voor in jouw tuin of op het balkon bij. Kom langs bij één van onze tuincentra nabij Drachten voor ons complete assortiment tuin loungesets. 

Tuin loungeset kopen Drachten

Een tuin loungeset kopen is een echte investering. Met de heerlijke loungesets van Tuindorado kom je de zomer op een relaxte manier door. Heerlijk genieten van de zon terwijl je zit of ligt op één van onze prachtige loungesets. Een loungeset kopen in de buurt van Drachten? Dat doe je natuurlijk bij Tuindorado. Onze uitgebreide collectie heeft allerlei verschillende tuin loungesets, qua stijl maar ook qua vorm verschillen zij van elkaar. Wij verkopen grotere tuin loungesets en losse tuin loungesets die ideaal zijn voor de tuin met minder ruimte. Met de tuin loungesets van Tuindorado creëer je gemakkelijk en snel een hoek waar je de hele zomer wel wil doorbrengen. Je hoeft er alleen nog maar een barbecue naast te zetten en de zomer kan beginnen! 

Verschillende soorten tuin loungesets bij Tuindorado Drachten

Er zijn ontzettend veel soorten tuin loungesets te koop bij Tuindorado Drachten. Ons assortiment is ruim en biedt verschillende soorten tuin loungesets in allerlei prijsklassen. Kom langs bij ons tuincentrum in Drachten voor ons complete aanbod tuin loungesets, hier verkopen wij onder andere de volgende merken:

  • Own 
  • Garden Impressions
  • TASTE
  • 4SO

Deze merken staan allemaal voor goede kwaliteit en verschillen qua prijs. De tuin loungesets uit ons assortiment verschillen niet alleen qua merk en prijs, maar ook qua materiaal. Wij verkopen tuin loungesets van kunststof en aluminium. Beide materialen voegen sfeer toe in je tuin, al helemaal met een paar vrolijke kussens erop. Het enige grote voordeel van een aluminium tuin loungeset is dat deze bestand is tegen elk weertype en dus een lange tijd meegaat. Een kunststof loungeset is dan weer in allerlei kleuren te koop, waardoor je de gewenste kleur kunt kopen. Weet jij al welke het beste in je tuin past? 

tuindorado-loungeset-tuin-drachten

De grootte van je loungeset in Drachten

Heb je een tuin met veel ruimte voor een loungeset? Dan kun je kiezen voor de grotere tuin loungesets die veel zitplekken hebben. Deze grote tuin loungesets zijn niet alleen ideaal voor veel personen, ook kun je hier heerlijk op liggen. Voor de tuin met wat minder ruimte zijn de loungesets voor minder personen ideaal. Ook verkopen wij loungesets die uit verschillende onderdelen bestaan. Deze zijn gemakkelijk te verplaatsen als je de ruimte nodig hebt voor iets anders.

Wil je meer weten over ons aanbod tuin loungesets in Drachten? Kom dan langs en bekijk ons gehele aanbod of neem contact met ons op. In de webshop kun je al een aantal van onze tuin loungesets zien. Zo kun je vooraf aan een bezoek alvast wat inspiratie op doen. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.