Traditionele hamburger

Traditionele hamburger

INGREDIËNTEN (VOOR 4 PERSONEN)

  • 600 gr mager rundergehakt
  • 2 knoflookteentjes
  • 1⁄2 ui
  • 1 eetlepel Worcestershiresaus
  • 4 hamburgerbroodjes met sesamzaad
  • 1 tomaat
  • 1 ui
  • 4 slablaadjes
  • 225 gr kaas (optioneel)
  • Mayonaise
  • Ketchup
  • Zout en peper uit de molen

VOORBEREIDING

Meng het gehakt, de geperste knoflook, de grof gehakte ui en de Worcestershiresaus in een schaal. Voeg zout en peper toe. Maak vier hamburgers ter grootte van het broodje.Gril ze boven directe gemiddelde warmte (180 - 200 °C), gedurende 12 à 16 min. Draai ze halverwege het grillen één keer om.

Leg de broodjes 2 à 3 min. voor het einde van de baktijd van de hamburgers, op het rooster. Verdeel voor een cheeseburger op hetzelfde moment plakjes kaas over de hamburgers.

Leg wanneer de broodjes geroosterd zijn, de hamburger erop en daarna de ingrediënten van uw keuze (plakjes tomaat, uienschijfjes, slablaadje, mayonaise, ketchup, enz.), besprenkel vervolgens met Worcestershiresaus en dek het af met de andere helft van het broodje.

Overige informatie

PERSONEN: 4

VOORBEREIDINGSTIJD: 15

BEREIDINGSTIJD: 15 min

BEREIDINGSMETHODE: Direct

MOEILIJKHEIDSGRAAD:Gemakkelijk

KOSTEN: Kosten

Traditionele hamburger

Traditionele hamburger

INGREDIËNTEN (VOOR 4 PERSONEN)

  • 600 gr mager rundergehakt
  • 2 knoflookteentjes
  • 1⁄2 ui
  • 1 eetlepel Worcestershiresaus
  • 4 hamburgerbroodjes met sesamzaad
  • 1 tomaat
  • 1 ui
  • 4 slablaadjes
  • 225 gr kaas (optioneel)
  • Mayonaise
  • Ketchup
  • Zout en peper uit de molen

VOORBEREIDING

Meng het gehakt, de geperste knoflook, de grof gehakte ui en de Worcestershiresaus in een schaal. Voeg zout en peper toe. Maak vier hamburgers ter grootte van het broodje.Gril ze boven directe gemiddelde warmte (180 - 200 °C), gedurende 12 à 16 min. Draai ze halverwege het grillen één keer om.

Leg de broodjes 2 à 3 min. voor het einde van de baktijd van de hamburgers, op het rooster. Verdeel voor een cheeseburger op hetzelfde moment plakjes kaas over de hamburgers.

Leg wanneer de broodjes geroosterd zijn, de hamburger erop en daarna de ingrediënten van uw keuze (plakjes tomaat, uienschijfjes, slablaadje, mayonaise, ketchup, enz.), besprenkel vervolgens met Worcestershiresaus en dek het af met de andere helft van het broodje.

Overige informatie

PERSONEN: 4

VOORBEREIDINGSTIJD: 15

BEREIDINGSTIJD: 15 min

BEREIDINGSMETHODE: Direct

MOEILIJKHEIDSGRAAD:Gemakkelijk

KOSTEN: Kosten