• Alles wat je nodig hebt voor een blije hond!

    Alles wat je nodig hebt voor een blije hond!

Huisdieren en gezelschapsdieren

Een konijn, cavia of kanarie is vaak gezellig en lief. Deze dieren hebben wel een goede dagelijkse verzorging nodig en ze blijven als alles goed gaat jarenlang bij hun "baasje". Goede zorg is voor deze dieren van levensbelang. Je wilt zelf ook graag in een opgeruimd en schoon huis wonen, op tijd je eten en drinken krijgen en voldoende beweging en aandacht krijgen. Bij dieren is dit niet anders. Als je kiest voor een huisdier ga je een verplichting aan om er goed voor te blijven zorgen. Tuindorado verkoopt verschillende kleine huisdieren, ons gediplomeerde personeel vertelt jou graag alles over de juiste verzorging van jouw huisdier en je vindt in onze winkels alles wat je nodig hebt qua voeding, speeltjes, dierenverblijven, eet- en drinkbakken en flessen en alles wat er verder bij komt kijken.

Lees voordat je een huisdier aanschaft de "bijsluiter" die bij een huisdier hoort. Hierin staat wat de juiste verzorging is, welke afmetingen een kooi of hok minimaal moet hebben voor een goed dierenwelzijn en nog veel meer...

Hieronder vind je alle bijsuiters van huisdieren die Tuindorado verkoopt. (Vogelsoorten zijn alleen bij Tuindorado Drachten te koop)

Cavia bijsluiter

Dwergpapegaai bijsluiter

Gerbillus bijsluiter

Grasparkiet bijsluiter

Hamster bijsluiter

Kanarie bijsluiter

Konijn bijsluiter

Lachduif bijsluiter

Valkparkiet bijsluiter

Vogelgroep Prachtvinken bijsluiter