Buitenkeuken Smallingerland

De zon straalt, je vrienden en familie zitten rond de tafel en jij staat te koken achter je buitenkeuken, het is zomer! Met een buitenkeuken heb je er als het ware een tweede huiskamer bij, maar dan buiten. In de zomer is het heerlijk om buiten te eten, maar hoe tof is het als je buiten kunt koken? In combinatie met een tuinset kun je nog meer genieten van de warme zomeravonden. Kom langs bij één van de vestigingen van Tuindorado nabij Smallingerland voor ons complete aanbod buitenkeukens en barbecues. 

Buitenkeuken realiseren in Smallingerland

Wil je een buitenkeuken in je tuin in Smallingerland? Bij Tuindorado ben je aan het juiste adres. Een buitenkeuken realiseren doe je niet zomaar, vaak heb je precies uitgedacht hoe en waar de buitenkeuken precies moet komen. Is dit nog niet gelukt? Onze medewerkers in onze tuincentra nabij Smallingerland helpen je hier graag bij. Het is belangrijk dat je als eerste een geschikte plek voor de buitenkeuken in je tuin zoekt. Maak alvast een plattegrond en bekijk waar de buitenkeuken eventueel zou passen. Nadat je een plek hebt uitgekozen is het belangrijk dat je bekijkt hoe groot de plek precies is die je hebt. Heb je weinig ruimte? Zet dan een kleinere barbecue met werkblad neer. Een grotere buitenkeuken kan uit een complete buitenkeuken bestaan inclusief kastjes. Zorg er wel voor dat je de keuken goed schoon houdt, anders is het mogelijk dat je mieren en ander ongedierte krijgt! Kom langs onze tuincentra nabij Smallingerland voor ons complete aanbod buitenkeukens. Onze medewerkers helpen je graag hierbij. Buiten koken is nog nooit zo leuk geweest!

buitenkeuken-smallingerland-tuindorado

Voordelen van een buitenkeuken

Een buitenkeuken hebben heeft veel verschillende voordelen ten opzichte van een reguliere barbecue, waaronder:

  • Je kunt de gerechten gewoon buiten voorbereiden én koken
  • Je bent bij de gasten in de buurt tijdens een diner buiten
  • Je kunt de buitenkeuken in de winter gebruiken door er allerlei leuke potten met planten neer te zetten

Tips voor het gebruik van een buitenkeuken

Als je gebruik maakt van een houtskoolbarbecue is het van belang dat de buitenkeuken op de juiste plaats geplaatst wordt. Kijk uit dicht bij schuren of andere brandbare objecten. Als je een elektrische barbecue gebruikt voor je buitenkeuken dat moet je oppassen dat het snoer goed weggestopt is en niemand hierover valt. Een tip hiervoor is om met tentharingen het snoer vast te zetten in de grond. Bij een gasbarbecue moet je uitkijken dat de gasfles niet te dicht bij de barbecue staat, zo houd je het veilig voor iedereen. 

Wil je meer weten over buitenkeukens nabij Smallingerland? Kom dan langs bij één van onze vestigingen in de buurt of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder bij de aankoop van een buitenkeuken of een barbecue. Ook kunnen zij je helpen met het bepalen van de beste plaats voor jouw buitenkeuken. Met een buitenkeuken kun je nog meer genieten van de late zomeravonden in jouw tuin! Hopelijk tot ziens bij Tuindorado in de buurt van Smallingerland!