Zomerbloemen

Zomerbloemen

In de bloemenwinkels van Tuindorado vindt u de mooiste zomerbloemen. Want zomerse temperaturen vragen natuurlijk om zomerse boeketten! Met de bloemen van onze bloemist maakt u met gemak een zomers boeket of zet u wat losse zomerse bloemen in huis. Met het warme weer kunt u bloemen ook buiten op de tuintafel zetten. Dat maakt het meteen gezellig in de tuin! Wat voorbeelden van zomerbloemen:

  • Gladiool
    De gladiool is van het voorjaar tot in de herfst een prachtige bloem. Ze zijn er in verschillende kleuren (260 soorten!) en stelen altijd de show door de lange stengels en opvallende bloemen. 
  • Delphinium
    De delphinium is een weelderige bloem in verschillende ijsblauw tot lila-achtige tonen. Deze lieflijke bloemen geven uw boeket een romantische uitstraling.
  • Zonnebloem
    Natuurlijk mag de zonnebloem in het lijstje zomerbloemen niet ontbreken. Want als er een bloem is die zon en zomer uitstraalt, is het de zonnebloem wel! Wist u dat er ook varianten in oranje, bruin, crème of donkerrood zijn!?
  • Gloriosa
    De gloriosa is een exotische bloem en is er in verschillende kleuren. Rozerood met geel of oranje met lichtgeel. De vormen maken het een bloem die blijft verwonderen!
  • Allium
    De allium is een ster onder de sieruien. De spectaculaire bollen in wit tot paarsblauw maken de bloem tot een welkome zomerbloem in vele boeketten! 
  • Lathyrus
    Voor een heerlijke geur in uw zomerse boeket gaat u voor de lathyrus. Deze geeft een zoet aroma af en heeft een zachte en vrolijke uitstraling. 
  • Celosia
    De Celosia maakt er een feestje van met haar prachtige krullen en pluimen in verschillende kleuren. Van rood, oranje, geel en roze. Deze bloem brengt stijl in ieder boeket!

Kies uw favoriete zomerbloemen

Kies voor de bloemen die u aanspreken en varieer er rustig op los. U kunt kiezen voor verschillende kleuren, vormen, lengtes en aantallen bijelkaar. Zolang het maar een zomers geheel wordt! In onze bloemenwinkels kunt u terecht voor uw favoriete zomerbloemen. En natuurlijk staan onze bloemisten in Gorredijk en Oosterwolde voor u klaar om u te helpen een mooi zomers boeket samen te stellen en zijn er ook al samengestelde boeketten in de bloemenwinkel beschikbaar.