Luxe schaduw met een parasol

Luxe schaduw met een parasol

Ben je toe aan schaduw in de tuin? De afgelopen weken genoten we gelukkig weer optimaal van een aantal zonovergoten dagen. De zon deed uitstekend haar werk en gaf buitengewoon veel warmte af. Die warmte voelt natuurlijk lekker, maar is ook schadelijk. De zon geeft namelijk UV-straling af wat je huid verbrandt. Een goede zonneband helpt hierbij, maar schaduw is ook zeker van belang. Op een hete dag waarop de zon fel schijnt, is even de schaduw opzoeken zeker geen overbodige luxe. De zomer is nog maar net begonnen, dus we hebben hopelijk nog veel kans op mooie dagen. Om jezelf te voorzien van luxe schaduw, heeft Tuindorado een ruim assortiment aan parasols beschikbaar. 

Luxe parasol

Wil je geen doorsnee parasol, maar wil je echt een keer uitblinken met je tuin? Tegenwoordig zijn parasols steeds moderner. De ouderwetse variant zijn uiteraard nog steeds beschikbaar, maar wij verkopen steeds meer hippe modellen. Van prachtige zwarte zweefparasollen tot hippe Ibiza-stijl parasolletjes, bij Tuindorado vindt je alles wat je zoekt. Koop een luxe parasol die je helemaal naar eigen wens kunt stijlen. Van het topmerk Platinum verkopen wij verschillende modellen, waarvan je zelf de kleur kiest. Platinum parasols zijn modern, kwalitatief goed en voorziet je van luxe schaduw. Wat bedoelen we precies met luxe schaduw? Wanneer je in de tuin in de zon zit en je wilt de parasol uitklappen, dan wil je dat op een snelle, makkelijke en veilige manier doen. De parasols van Platinum zijn handig in gebruik en bieden luxe schaduw op elke gewenste plek. 

Luxe zweefparasol - Tuindorado

Luxe zweefparasol

We kennen allemaal de klassieke parasol met een middenstok die je in een gat in de tafel steekt. Ook kennen we allemaal de parasol met middenstok die je naast de bank en stoelen zet zodat oma precies in de schaduw zit. Hoe fijn zou het zijn als je door middel van een luxe zweefparasol overal schaduw creëert waar je zelf wilt? Met de luxe zweefparasols van Tuindorado vouw je gemakkelijk de parasol uit, rijd je de parasol eenvoudig naar de gewenste plek en stel je de parasol zó in, dat je precies schaduw krijgt op de gewenste plek. Met een zweefparasol heb je geen vervelende en onhandige middenstok die je temidden van de gasten zet. Een zweefparasol zet je gerust aan de zijkant van het gezelschap neer en met behulp van de kantelfunctie stel je de parasol zo in dat er schaduw is op de juiste plekken. 

Koop luxe schaduw bij Tuindorado

Iederen die dit jaar écht wil uitpakken in de tuin, komt naar Tuindorado in Friesland. Nu we dit jaar meer vakantiedagen thuis en in de tuin doorbrengen, is het belangrijk dat je je lekker voelt in eigen tuin. Met de juiste tuinmeubelen geniet je van een welverdiende vakantie in eigen tuin. Daar hoort een luxe parasol bij die je voorziet van voldoende schaduw. Ben je toe aan een nieuwe parasol? Twijfel dan niet en kom langs in een van onze vestigingen. Bij tuincentrum Tuindorado in Friesland hebben we een ruim bod aan parasols waarmee je deze zomer luxe schaduw creëert.  Ons personeel laat je graag zien wat er allemaal mogelijk is met de luxe parasols. Neem alvast een kijkje bij onze parasols. Zien we je binnenkort bij Tuindorado? Plan je route naar een van onze vestigingen op onze website.

Tags: