Barbecue Groningen

Welkom bij Tuindorado! Ben je op zoek naar een mooie barbecue van goede kwaliteit in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Tuindorado aan het goede adres. Hier vind je het grootste aanbod aan barbecues! Je vindt bij Tuindorado nabij Groningen allerlei barbecues, waaronder:

  • Houtskoolbarbecue
  • Gasbarbecue
  • Elektrische barbecue

Barbecue kopen bij Tuindorado nabij Groningen

Kom naar Tuindorado nabij Groningen voor een ruim assortiment aan barbecues. Je kunt ons hele assortiment aan barbecues bekijken in onze tuincentra. Onze tuincentra nabij Groningen kenmerken zich door de brede wandelgangen en het ruime aanbod. 

barbecue-groningen-tuindorado

Houtskoolbarbecue kopen nabij Groningen

Houtskoolbarbecues verkopen wij bij Tuindorado nabij Groningen in allerlei formaten. Zo verkopen wij onder andere de Weber Smokey Joe Premium Charcoal Grill met een diameter van 37 centimeter. Deze barbecue is te koop in verschillende kleuren en is klein, maar krachtig! Ook voor de grotere houtskoolbarbecues ben je bij Tuindorado aan het juiste adres. De houtskoolbarbecues van Weber zijn voorzien van deksels, waardoor de echte barbecuesmaak nog meer geproefd wordt in de gerechten die je klaarmaakt. Het aanmaken van een houtskoolbarbecue is wellicht iets meer werk dan een gas- of elektrische barbecue, maar je krijgt er heerlijke gerechten voor terug.

Gasbarbecue kopen nabij Groningen

Gasbarbecues hebben veel voordelen. Wij verkopen in ons tuincentrum verschillende gasbarbecues in allerlei formaten. Zo verkopen wij de Weber Go-Anywehere Gas Grill. Deze gasbarbecue is gemaakt in een handig formaat zodat je deze overal mee naartoe kan nemen, ook op vakantie! Naast gasbarbecues van een klein formaat, hebben wij ook grotere gasbarbecues die niet onder doen voor een buitenkeuken. Een voorbeeld hiervan is de Weber Spirit E-210 Classic Gas Grill. Gasbarbecues zijn hartstikke makkelijk te bedienen, je sluit de gasfles aan en draait het gas open. Binnen een paar minuten is je barbecue klaar om gerechten op te bereiden! Je kunt de gasbarbecue gemakkelijk gebruiken en ook het schoonmaken is erg makkelijk. 

Elektrische barbecue kopen nabij Groningen

Een elektrische barbecue nabij Groningen kopen doe je natuurlijk bij één van de vestigingen van Tuindorado. Een elektrische barbecue is hartstikke handig, je steekt namelijk simpelweg de stekker in het stopcontact en je kunt gaan beginnen met barbecueën. Het enige nadeel van een elektrische barbecue is dat deze moet worden aangesloten met een stekker. Wil je achterin de tuin gaan barbecueën, dan kan dat nog wel eens moeilijker worden dan verwacht. De oplossing is echter simpel, met een verlengsnoer is alles mogelijk! Een elektrische barbecue is ook hartstikke makkelijk schoon te maken en de temperatuur van de barbecue kan op elk moment worden versteld. Door de knop waarmee de temperatuur geregeld wordt, is het ook makkelijk om de temperatuur constant te houden. Wij verkopen nabij Groningen verschillende soorten elektrische barbecues, waaronder de Weber Q 2400 Station Electric Grill with Tables.

Kom langs bij onze vestigingen voor het complete aanbod aan barbecues! Wij verwelkomen je graag bij één van onze vestigingen en onze medewerkers helpen je graag bij deze aankoop. Ook kun je natuurlijk bij ons terecht voor barbecue-accessoires, zo wordt het barbecueën nog leuker!