Tuindorado barbecue workshop Borrelplank 2.0

Tuindorado barbecue workshop Borrelplank 2.0

Tuindorado Barbecue workshop

In 2024 gaan we door met meer Tuindorado Barbecue workshops! Op zaterdag 17 februari, 24 februari, 9 en 16 maart. (Dit betreft alle 3 dagen een basis workshop waarin ook alle basisbeginselen van het barbecueën behandeld worden)

 

Data en locatie

De Tuindorado barbecue workshop is op zaterdag van ca. 10:30 tot 16:00 in het barbecue lokaal bij Tuindorado Drachten (ontvangst vanaf 10:30 bij Tuindorado Café).

 

Details 

De kosten voor deze workshop bedragen € 59.- per persoon (inclusief koffie, thee, drankjes en natuurlijk de eigen gemaakte recepten). Er is per workshop plaats voor maximaal 12 personen. Reserveer dus snel jouw plaats via onze website als je er bij wilt zijn.

Chefs Michiel en Hilke begeleiden de workshop en voorzien je van veel praktische informatie en basiskennis. Er wordt gewerkt met verschillende typen barbecues (gas, elektrisch, briketten, kamado) en de verschillende barbecuetechnieken waaronder direct- en indirect barbecueën komen aan bod, er is voldoende tijd om vragen te stellen en natuurlijk ga je zelf met alle gerechten aan de slag.

 

Menu

Borrelplank 2.0 staat op het menu voor de barbecue cursus*:

  • Hoofdgerecht: Gevulde varkenshaas, aardappel/bloemkoolgratin en een groentegerecht
  • Toetje: Toetje a la Hilke

*de menu’s worden momenteel nog uitgewerkt en uitgeprobeerd. kleine wijzigingen in het menu zijn daardoor nog mogelijk.

 

Kies een datum

Aankomsttijd 09-03-2024

Beschikbare tickets

Selecteer eerst een datum en/of tijd