• Sfeervol winter!

Tuinhout Gorredijk

 

Welkom bij Tuindorado! Als u op zoek bent naar tuinhout in Gorredijk bent u bij ons op het juiste adres! Hier vindt u de grootste collectie tuinhout van diverse merken als Hillhout, Elephant en eigen import!

Op het gebied van tuinhout vindt u een ruime keuze in tuinschermen en -hekken in ons tuincentrum. Uiteraard verkopen wij ook de bijbehorende palen en andere afwerkingmaterialen. Voor een aangeklede tuin: neem dan eens een kijkje op de afdeling tuinhout in ons tuincentrum!

Verder hebben wij een grote keuze in houtverdelingsproducten zoals schuttingen, pergola's en hekjes. Deze kunnen in allerlei kleuren gebeitst worden. Ook voor bevestigingsmateriaal van het tuinhout kunt u bij ons terecht.

Ervaar de totaalbeleving van onze tuincentra! Niet alleen vindt u hier het grootste en meest veelzijdige aanbod van woonaccessoires en tuinartikelen, maar ook bieden wij u de mogelijkheid om inspiratie en idee├źn op te doen voor uw huis of tuin in Gorredijk en omstreken!

Daarnaast bieden wij ook een webshop met een mooie selectie van onze producten. Zo kunt u zich rustig ori├źnteren alvorens naar onze vestiging in Gorredijk te begeven.

Heeft u vragen over tuinhout of over een van onze andere huis- en tuinartikelen, neem dan contact op met een van onze tuincentra in Drachten of Gorredijk, wij helpen u graag verder!