• Elk seizoen jouw eigen sfeer! Het creëren van de juiste sfeer in je huis of tuin is niet moeilijk. Een kleine verandering maakt vaak al een groot verschil. Daarom doen wij ons best elke keer weer te verrassen met leuke ideeën om de sfeer van het seizoen in en om je huis te brengen. Het hoeft zeker niet duur te zijn, daar zorgen wij voor. En we hebben voor je huis en tuin altijd de finishing touch.

Kids workshop kersttuintje € 5,00

Kids workshop kersttuintje € 5,00

In december kunnen grote en kleine kinderen weer komen knutselen bij Tuindorado.

Deze keer ga je aan de slag met een houten bakje met verschillende plantjes, mos, sneeuw en een kerst-ornamentje met verlichting. natuurlijk krijg je er ook een lekkere beker ranja bij.

Van 6 t/m 24 december kan het kerst-tuintje gemaakt worden bij alle vestigingen van Tuindorado en Tuindorado Shop tijdens openingstijden van de winkels. Aanmelden is niet nodig en het is voor alle leeftijden. Enige voorwaarde is dat het stukje in de winkel gemaakt wordt.

Check HIER van tevoren wel even de openingstijden van jouw favoriete vestigingen. Niet alle vestigingen hebben koopzondagen en de openingstijden en koopavonden per vestiging verschillen.

Data: , , , , , , , , , , , , , , , , , en
Vestigingen: Drachten, Gorredijk, Wolvega, Shop Gorredijk, Shop Oosterwolde