Klaar voor de zomer!

Tuindorado is klaar voor de zomer! Onze winkels staan vol met kleurrijke en geurende bloemen & planten, een groot assortiment barbecues, loungesets, parasols, tafels en stoelen, vuurkorven & haarden om de zomer te vullen met kleur en warmte.

Wilt u een boeket laten bezorgen? Ook dat kan vanuit onze Webshop én de MyOrder app op uw mobiele telefoon! Wij bezorgen uw versgemaakte boeket graag voor u in de regio Drachten en Gorredijk! 

Bij Tuindorado Drachten is de summersale begonnen! Wij ruimen diverse (demo) tuinsets en barbecues op tegen zeer scherpe prijzen, zit er voor u ook iets moois bij?

Graag tot ziens in onze zomerse winkels!

Geranium 'Rozanne'

Wetensch. naam: Geranium 'Rozanne'
Naam: Ooievaarsbek
Soort: Vaste plant
Standplaats: Bosrandplant
Standplaats (licht): Schaduw
Vochtigheid: Vochthoudend
Wintergroen: nee
Geranium 'Rozanne'

De nederlandse naam is Ooievaarsbek, familie van de Geraniaceae. De bloemkleur is blauwwit + aders en de bloeitijd is van ca. juni tot en met oktober. De bladeren zijn groen gemarmerd en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.

Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op! Dit is een plantenencyclopedie die u informatie geeft over allerlei soorten planten.
Deze planten zijn NIET allemaal verkrijgbaar in ons tuincentrum.
Neem voor vragen over ons assortiment contact op met het tuincentrum.

Andere planten van het geslacht Geranium: